ozdenarda Bugün bir baktım disimizin ucu çıkmış tabi bir sevinç bir mutluluk çok değişik bir hismiş kızlar 🤭🤭havalara uçtuk eşimle 😁😁 şimdi babanneden başladık diş göstermelere bide herkes para veriyormus bilmiyordum 🤩🤩
2707 ozdenarda yaaa hayırlı olsun para iyini bilmiyordum 😂😂 ilk gören hediye alır derler 😂😂 kaç aylık
Thesra ozdenarda Haha😂 hadi hayirli ugurlu olsun ozdencim misir patlagi gibi patlasin digerleri de hemen insallah😍😍
ozdenarda 2707 teşekkür ederim canım 🤗 vala bende bilmiyodm güçlü olsun diyeymis 🤭 6 ay 1 haftalığız bugün teyzesi
ozdenarda 2707 ilk ben gördüm sonra eşim 🤭 babanneye gittik anne damaklari sanki iyice sertleşti baksana dedim ama benim cadaloz elletmedi bende sonra dayanamadım söyledim sevinç şenlik geldi eve 😁
ozdenarda [bilinmeyen] ay bende çığlık attım sevinçten bı bağrıs eşime koş koş diye 🤭🤭😁😁 hediyelerine artık dış buğdayında bekliyorum
ozdenarda [bilinmeyen] ben bunu bile belki de geç farkettim hafta sonu doktor baktı görünürde bişey yok dedi sonra bugün birden bir baktım diş aslında iki gündür çığlıkla uyanıyordu belki de o ara çıkardı yavrum peki şimdi ucu çıktı ya ne kadar sürede büyüyor diş yani tamamen çıkıyor o gülümsemenin altından çıkan minicik dişi ne zaman gorururuz kk 🤭
ozdenarda [bilinmeyen] bende de çok heves var ya çok istiyordum aslında ama biraz karışık zamana geldi bakalım napicam bilmiyorum
NNeslihaNN ozdenarda ay hayırlı olsun maşallah bende bi hevesle bekliyorum acayip sertleşti damakları görünürde birşey yok hergün bakıyorum ama😀
ozdenarda Şimdi dış çıkaran annelere sorum zorlu dönem o diş patlayana kadar mı oluyor yoksa çıkarken mi oluyor 🤔
ozdenarda NNeslihaNN saol canım 🤗 inan bizimde hiç bir belirti yoktu daha cumartesi doktor kontrol etti hiç birşey yok dedi bugün birden içimden geldi baktım gördüm 😁