Asdf66 4.5 aylık oğlum var, akşam 8 gibi yatıyor sabah 5 30 6 gibi kalkıyor. Gece de 2 kez mama ile besleniyor. Gündüz uykuları az. Ortalama 5 kez uyuyor her uykusu 15 45dk. Sizinkiler nasıl?
Nenvarkuzum Asdf66 bizim3 gündür 12 de uyuyor gece uyanıyor 2-3 kere sabahta 10 da 11 de uyanıyor gündüz uykularıda sizin gibi kısa kısa bazen akşama doğru 2 saat uyuduğu oluyor hergün değişiyor şuan 5 ay 1 günlük
Kuzu_annesi Asdf66 4 aylık olcak 12 gün sonra aynı benim oğlanı anlatmışsın 🤪 bacım şu anda uyutmaya çalışıyorum ama bas ediyor bağırı kucağıma alıyorum yine ağlıyor napcam bilmiyirm 🤷 Allah kolaylık versin inşallah bütün annelere 🤲
Aleev Merhaba bugün 5 aylık olduk. İlk dişimiz çıktı ondan azcık düzenimiz bozuldu ama 9-9.30 gibi uyutabiliyorum. Gece 2-3 kere uyanıyor emzirme pış pışlama ile uyutuyırum. 6 gibi uyaniyor yatakta emziriyorum. Kendimde azcık daha uyukluyorum o sırada. 8 gibi kalkış
Aleev Gündüz uykuları ortalama 2 kere 45 dk 1 saat, 2 kere de akşamüstü 30 dk gibi ?bir de 7 de 30 dk
Yusram-47 2 gün sonra 7 aylık olacağız 21 -21.30 gibi uyur sabah 7 ile 8 arası uyanır 1 saat sonra uyutur uyurum :) sabah 8 de uyandı şuan uyuttum
Yusram-47 Asdf66 kalkmaz olurmu 2 defa mama için bikaç defada sallanmak için :( keşke kesintisiz uyusa