Nazosnaz Kizlar evinde çıkan varmı ilaçlar deniyorz faydası yok bugün dellendim uyku filan kalmadı bazamin başlığında geziyodu oğlum aglamasa kim bilir belki kafama inecekti artık sinirlerm iyice bozuldu kullandnz bişey oldu mu tavsiyelerinize ihtycm var 😫
nur-nr_123 Nazosnaz kuzum bu tarım ilacı satan yerlerden ilaç al evi ilaçla kendin bizimde kalorifer böceği vardı şükür ilaçladım geçti
Meryem1996 Nazosnaz bnde tam boyle bi post acacakdim bugun artik kaşınmakdan helak oldum ya pislikler asla bitmiyolar ya neler neler dedim bi cozum bulunca banada yazarmisin delirmek uzereyim gercekden😫😫😫😫😫
Sakura-chan Nazosnaz valla ben karınca için ilaç aldım ama ilaç bütün böceklere falan yapılıyor. Karınca 2 dk içinde yok oldu . İnş kurtulursun sende. 25 tl ilaç ama 5 lt lik sprey yapıyorsun
CankizimRavzam Nazosnaz sanırım çaresi yok tarim ilacı sıktılar apartmana yok yok yine çıkıyor ben artık geceleri kabuslar görüyorum gece uyuyamiyorum çünkü koynumda geziyorlar 😓😓
Ummuscetinkaya Sakura-chan karınca için yuvasını buldum geldiği yeri, şırınga ile o yuvaya yağ çöz sıkıyorum😂 sıktığım yeri değil başka yeri deldiler bir iki gün hep sıktım. Şimdi görürsem 2 günde bir tane görüyorum ona da hemen yağ çöz sıkıyorum nerden geldiyse 😂😂
Sakura-chan Nazosnaz k-othrine ilacın ismi . 2 ml şırıngayla çekip 500 ml suyun içine sıkıyorsun(sprey kutusuna) heryere sıkıyorsun
CankizimRavzam Nazosnaz evet ben kafayi yedim iyice simdi yoklar 2 gundur ama gece bagirarak uyaniyorum yatagi yorgani cirpiyorum komple acip sonra uyuyorum acayip korkuyorum 🤤🤤🤤🤤🤤
Gamzesylu-06 Nazosnaz ya birkaç hafta önce bendede vardı WC sen geliyor su galiba senin gibi başıma agrı giriyordu artık sabah ediyordum bu aralar yok topluca apartman ilaçlaması lazım yoksa gitmiyor bende yöneticiyle konuştum bakalım çok sinir bozucu
Nazosnaz Gamzesylu-06 alt kattaki komsumda yokms sordum cnm benm evimde var okadar bakarm ki evme çokta titiz bir insanım ama anlamıyorum galiba temz veya pis aramiyor bu iğrenç şeyler bugün nasıl uyycaksam 🙄
Nazosnaz CankizimRavzam Allah yardmcmz olsnn inşallah cnm igrencler ya o kadarda midem bulanıyor ki görünce 🤤