Gayeefe Kızlar 5 bucuk aylık bebek ayaklarının üstüne basamaması dik tuttuğun an yamulması sanki ayakları yokmuş gibi direk yığılıyor
Bulutbey Gayeefe canım hiç mi diremiyor ayaklarını azda olsa direnç göstermeli. Oğlum Kucağıma oturttuğumda yerden destek alıp geri ittiyor mesela kendini. Bazen deneme amaçlı tutuyorum basıyor baya.
Gokkusagi Gayeefe canım benim oğlumda öyleydi hatta tam basması 8.ayını buldu diyebilirim. Kemiklerin güçlenmesiyle alakalı sanırım. Şimdi 11 aylık gayet normal basıyor adım atıyor bir iki tane kendi kendine hatta
Feryal Gayeefe Bebekten bebeğe göre değişebilen bir durum bu. Bebeğinizin kasları henüz hazır değil demek ki. Sabır ☺️🌸
Deletedmom413 Gayeefe Bence korkmayin biraz tembel olabilir Kizim yeni yeni bükülmeden basiyor Yürumüyor yanliz bizim tutusumuzla basiyor 7 ay 21 gunluk Desteksizde oturmuyor :)
Gayeefe Deletedmom413 kaynanam niye öyle yapıyo yok onun çocuğu söyle böyle die kafamı bulandırdı acaba kilolu diye mi taşıyamıyor falan 😬
Kubraegit1 Gayeefe Benim kızımda 7 aylık sevmez ayakta durmayı o aylardada aynı senin dediğin gibi yapıyordu normal 😄
demirboy Gayeefe ya benimki de 5 aylık çok az tutup hemen büküyor bende merak ediyorum bunu bir de parmak uçlarıyla basıyor
Deletedmom413 Gayeefe Hic ses cikarmiyordu ama bizi duyup bakiyordu baslarda uzun sure ses cikarmadi Bizi duymasa isitme engelli diyecez nerdeyse diyolardi Deliriyodum bos bos konusmalara Kulagini kapa tembel iste napalim de gec :)
demirboy Gayeefe benimki de zayıf ama aynı. Bence normal aslında biz evham yapıyoruz. Dr kontrollerde bakıyor hep kaldırıyor indiriyor inceliyor bir şey görse söylerdi herhalde
Gayeefe Deletedmom413 evet Yaa BIKTIM gerçekten yok benim oğlum su ayda yürüdü sorsam dün yediği seyi hatırlamaz yalandan hatırlıyor 😂😂
GoGirl Gayeefe benim oglumda 5 aylik gucubu ayagina veriyor ama bükülüyir hemen popsunu disari veriyor ya da dimdik basmiyor zamanla yapacaklardir🍭