Azra_07 Merhabalar . Kızlar bende senelerdir bartolin kisti vardı ara ara şişer inerdi kendi kendine öyle çok rahatsız etmezdi ama şu son bir senedir APse haline gelmeye başladı 2 kere kendisi patladı en son doktor neşterle kesi atıp içini boşalttı ki bu çok acılıydı. Sonra bir kezde kendim baskı yaptım öyle patladı. Gel gelelim her adet döneminde bu bez yine şişip ağrı yapıyor büyük ihtimal birkaç güne iyice fenalaşır . Doktorlar hemen ameliyat konusunu açtığı için çok çekiniyorum . O bezi tamamen aldırmayı zaten istemiyorum çünkü ara ara böyle sıkıntı yapıyo. Cinsel olarak aktif olan kadınlara aldırmayı önermiyorlar çünkü. Sorum şu uyguladığınız bi yöntem tedavi var mı bu illetten kurtulmak için 😞
Ikranurum20 Azra_07 benm arkadasımda bekarlıgından beri vardı kız çok çekti evlendi çocugu oldu hep onu söylerdi dedgn gibi adet zamnları şiştgini bi kaçkere patlattırdı yine tekrarladı en son ameliyatlamı operasyonmu oldu nasıl oldu bilmiyorum aldırdıgını söylemişti
Nagolinda Azra_07 bende de evlendikten sonra oldu. Hep kendim patlattım. Hele bir keresinde içinden bulgur gibi sertleşmiş olarak çıkmıştı, ağlamıştım acıdan. Geçen gene oldu ama çabuk geçti. Günlük ped çok kullanma, hava alsın. Temiz tut.
Azra_07 Ikranurum20 off resmen baş belası her türlü dert ya . Saraçoğlunun dut kürü varmış onu deniycem istemiyorum ameliyat 😕😕
Ikranurum20 Azra_07 canım tahmn ediyorum çok zordur ve yeride kötü biyer bence aldır kurtul o kür gibi tarfler seni rahatlatır ama yine tekrar tekrar olucak