Ates ve ishal nedeni ile dün acile gittik , serum verdiler ama damar bulamadiklari için takilamadi ağızdan ilaç verildi , kan sonucunda karaciğer enzimleri yüksek çıktı , calpol kullandığım için olabilecegini söyledi doktor ateşi çıktıkça ateş düşürücü ver dedi , bende ateş düşürücüden kaynaklı ise vermem uygun mu dedim havele gecirmesin ver dedi. Dolven ve fitil verdi idrar sonucu temiz , polikliniğe gitmemizi söyledi sabah doktora gittik ateş düşürücü verdin mi dedi bende dün verdim dedim o zaman sonuçlar net çıkmaz yarın gelin ilaçları kullanma dedi. Ateşi çıkarsa napayım dedim o zaman ver dedi 🙄 ben bi halt anlamadım bu durumdan geldikten sonra tekrar yükseldi ateş fitil verdim 9 saat uyudu , 12 gibi yine yükseldi duş aldırdım soydum ama nafile mecburen dolven verdim şimdi uyuyor ama yarın gitsem yine ertesi gün gel ilaç vermissin dicek , vermesem çocuğun ateşi ne olcak ? Garibim resmen bayılıyor ateşten. Bu durumu yaşayan var mı acaba ? Uzamış sarılık atlatti o zamanda karaciğerden şüphe etmişlerdi ama temiz çıkmıştı.