Kbrugr Doğum yaptıktan 3 ay sonra 3 aylık iğne oldum sonra vurdurmadım şuan bebeğim 11 aylık olcak iğneden sonra 5 ay olcak hala adet olmadım ne zaman olAbilirim birde emziriyorum emzirirken adet söktürücü var mıdır
Ceylane Kbrugr 40 imdan 10 gün sonra adet oldum 1 kez kızım 4 aylik hala olmadim. Adet olmadan iğne vuruluyor mu bilginiz var mi acaba? Korunmak icin illa adetimi beklemem gerekiyor çünkü erkeklere pek güven olmuyor benim önlem almam lazim
Kbrugr Yagmr korur demi ya hamile kalmak istemiyorum hem çalışıyorum hem kızım alerjik atopik ilgilenmem lazım
Deletedmom409 Ceylane sağlık ocağındaki hemşiremiz kan tahlili yapıp öyle iğne vurundurabilirsin demişti
K1996 Kbrugr sanmıyorum ben emzirirken yaptım zaten içemedim 1 lokma içince midem bulanmıstı aksam yaptm sabah adet oldum ve ondan sonra düzene girmiştim her ay aynı gün oldum
beyzaytr22 Ceylane hala olmadınız mı merak ettim post olalı zaman geçmiş ama bende 40 ımdan 8 gün sonra normal eski adet tarihimde oldum sonra olmadım hala bekliyorum korkuyorum da acaba süt koruyor mu korumuyor mu diye 🤦♀️
Ceylane beyzaytr22 süt koruması diye bisey yokmus arastirdim da. Kizim 6 ay 25 günlük iken yani 1 hafta once adet oldum cok şükür bakalim duzenli devam edecek mi . Emziren anneler 6 ay veya 9 aya kadar olmamalari normalmiş