Perahsen
Kızım 4 ay 26 günlük ama hala doğru düzgün uyku düzeni yok ve çok ağlıyor derdini de anlayamıyorum bir türlü kafayı yiyeceğim ne yapıyorsam çaresini bulamadım bana yardımcı olun lütfen ne yapmam lazım
Perahsen
[bilinmeyen] inşallah benim de öyle olur çünkü yavrum mahvoldu
Perahsen
[bilinmeyen] Başka bir derdimi var anlAmıyorum ki sabaha kadar uyumadı dün en son öğle 11 de uyandı gün içerisinde hiç uyumadı gece de saat 10 da uykuya zor daldı ama saat 2 de uyandı 6 kadar uyumadı 6 da uyudu 8:30 da tekrar uyandı nasıl bir çare bulacam bilmiyorum 😔😔😔
Perahsen
[bilinmeyen] Yapıyorum zaten ama inatlaşıyor gibi gözlerinden uyku akıyor ama yok uyumuyor yine hasta falan da değil ama gaz problemimiz devam ediyor belki onun etkisi olabilir
Perahsen
[bilinmeyen] Ama benim kızım gazını sürekli çıkarıyor ve kaka da yapıyor bu sabah yine yaptı benim de kafamı karıştıran gazını rahat çıkarıyor kaka yapıyor niye hala var gaz problemi bide şöyle bir sıkıntımız var gazını çıkarırken bazen çok ağlıyor buna anlam veremiyorum
Perahsen
[bilinmeyen] dikkat ediyırum yavrum güya uyudu ama ağlayarak uyandı yine kaç gündür mahvoldu ya