Merhabalar 🤗
benim kızım 3 ay 18 günlük şimdi bizim şöyle sorunumuz var .Yaklaşık 25 gündür sütümü iştahla içmiyor .Zorlayarak içiriyorum bu arada mememi tutmadığı için sağarak veriyorum.Bu zamana kadar hep anne sütü aldık .Bir ara sütümü sevmiyor diye mama aldım onu hiç ağzına sürmedi bile hatta mamayı sağlık ocağına götürdüm neyse gelelim asıl konuya 3 saatte bir 125 cc içiriyorum.Kendisi normalde 70cc doyuyor ama ben ayakta hoplaya zıplaya 125 cc içiriyorum.Ona kalsa 5 saat süt içmez 😫 gün içinde toplamda 5 kere içiyor hatta saati saatine denk getiriyorum 🥳 gece uykusuna gidince bazen 125 içmiyor 100 ya da 80 içiyor gece de bir kere kalkıyor ve onda da keyfine bağlı 100 ya da 80 yani 24 saatte toplam da 750 cc yakın içiyor. 6 kilo 300 gram boyu da 62 cm 18 günde 400 gram aldı .Normalde her ay 1 kg alırdı.Eğer iştahlı olsa ve kusması olmasa daha çok alır çünkü sütümün kalitesi iyi şükür 🙏burada bir yazı okudum kilosununa bişeyle çarp böl çıkan sonuç kaç cc içmesi gerektiğini gösterir diye o hesaba göre 900 içmesi gerekiyor ama 700 küsür içiyor .Benim gibi sağıp veren var mı ya da mama veren kaç saatte kaç cc içiyor .Böyle artık kafayı yiyicem evde görseniz beni yavrumu da zorluyorum bir yudum daha içsin diye lütfen kaç cc ve saat aralığını yaZarsanız sevinirim 😍 şimdiden teşekkür ederim 🥰