Alparslanim Akşam 7den beri uyumuyo oğlum bu saat oldu gözlerinin alti kırmızı oldu banamisin demiyo istahsizlikta var 9.30da mamasını yedi hala bu saat oldu almiyo biberonu bu arada 2 ay 10 gunluguz kafayı yiycem ne uyuyo ne mamasını iciyo
Gnnr Alparslanim Ah sakin olmaya çalış canım. Kimbilir ne derdi var uyumuyor. Bebeklerimizin ne derdi var anlayamıyorlar. Benim oğlum da çok yattı gece 11, 12′lerde. Artık bunu dert etmediğinde daha mutlu hissediyorsun ve kendiliğinden düzeliyor süreç.
Kahverengi4 Alparslanim kuzum emiyor mu bebeğin belki o rahatlatır. Olmadı biraz daha mama vermeyi dene istersen bilemedim ki. 🙄 Allah yardım etsin ikinize de. 🙏🏻
limonlucizkek Alparslanim ayy valla aynı durumdayız kaç saattir uyutmaya çalışıyorum akşam 8 den beri uyumadı da hiç 2 ay 9 gunluk😥
limonlucizkek Alparslanim inşallah ay anlamadım ki ama bittim yani gerçekten sürekli sallama halindeyim benimkini bırakınca basıyor ağlamayı keşke dursa sakin
limonlukarpuzzz Alparslanim kucağiniza alip pişpişladiniz mi belki sicakliğinizi istiyordur. Anne karni sesiyle destekleyebilirsiniz. Ben kizimi uyimadigi zaman bu sekilde uyituyorum daldigi zamanda beşiğine koyuyorum 🙏 rabbim yardimcin olsun canim
limonlucizkek Nuruummm bu çocuklar nasıl bu kadar uzun durabiliyor anlamıyorum gerçekten doktorlar en fazla bir buçuk saat uyanık durabilir diyorlar gayet uzun durup uyumak istemiyor