gzdmra Ben evham mi yapıyorum bilmiyorum ama kizim zayıf gibi geliyor bana 10.5 kilo 81cm sizin kizlariniz kaç kilo boyu kaç tabiki değişir çocuktan çocuğa da yinede bilgi olsun
Denizarya34 gzdmra benim kızımda 13 aylık 12.5kg boyu 80 cm her çocuk farklı sağlığı yerindeyse sorun yok
Socialmom14 gzdmra benim kızımda zayıf 11 kilo 90 cm şu anda 27 aylık sağlıklı olsunlar da kaç kilo doğdı peki
gzdmra Senha erkeğe göre daha zayıf oluyor kızlar onu duydum evet ama şeker asla yemez kızım belki oyuzden normalden az olabilir diye düşünüyorum
gzdmra Senha aynen tabiki . Ama bazen okuyorum burdanda 14 yazan var maşallah Allah korusun hepsini baya iyi 14 yani
Senha gzdmra aynen öyle tabi her bebek farklı şimdi persentil tablosuna baktım normal gösteriyor sizin bebeğinizin kilosunu
Gamzey26 9 aya girdik 10.900 boy 72 bundan sonra kilo alimi az olur diyo herkes yurur vs olunca suan tombik
Senha gzdmra sağlıklı olmaları herşeyden önemli boşverin ama bu tamamen çevre baskısı benim oğlum 3600 kilo 52 cm doğmuştu kadının birisi gelmiş bu çocuk niye bukadar zayıf ay çok kötü ay minik doğmuş diyordu sinir olmuştım bebek daha 1 haftalıkdı
Socialmom14 gzdmra anladım hareketli olunca zayıf oluyolar ya malesef benim kızım aşırı hiperaktif mesela ama biz prematüre doğruk 1700 gr doğdu kızım
Minik_Hanim gzdmra benim kızım 10 aylık oluyor geçen ay 9700du boyu 70 cm olmuş mama da almadı, obez mi sayılır acaba doktora da götürmüyorum covidden dolayı🙄