Evremm [silindi] Eminim hepsini beğeneceksin. Izleyipte begenmedigimi liste bile yapmadim ;) bunlar altın liste :) iyi seyirler dilerim 😎
[silindi] 2_prensesin_annesi valla merak ettim fragmanına baktım ve gerçekten çok ilginç 🐥 iyi ki bu forum var yoksa geceyi Shrek ile bitirecektim 🌝😅
2_prensesin_annesi [silindi] Kız izle onu bak güzel film fragmanı yetmez 😆 izlemezsen sabaha kadar yatamam 🤣🤣
[silindi] 2_prensesin_annesi yapma bunu eellyyy 😂 tamam çokluk çocuğa yazık bacım yat uyu😅 ama şiiimdi başlıyoruumm 🐥🌝
Small_lion @[silindi] the wampiries diaries The originals vampir kurt karisimi Reign iskoçya kraliçesinin hayatını anlatıyor çok entrikalı The sicher Sense 8 freud lucifer %3 Homeland Diğer çoğunuza yazmışlar zaten
Zynp24 Rüzgarı dizginleyen çocuk✌️ az önce bitti.. Yaşanmış bir olayı anlattı iyi geldi bize güzeldi tavsiye edilir
RabiAsya [silindi] Yalnız bazılarını pek beğenmemiştik eşimle ama hangileri hatırlamıyorum o yüzden ayıramadım 😅🙈
[silindi] RabiAsya hiç proplem değil zaten bende her öneriyi oturup bitene kadar izlemiyorum ki fragman ne yansıtırsa artık 🌝🌹
gezentianne [silindi] Anne With An E dönem dizisi. Kitap,iyilik,doğa,aile temalı huzur verici harika bir dizi