RabiAsya Senha Yaaa bişey sorucam ya 😅😂 link olarak resim yüklemeyi biliyorum da hızlı yükle img den falan. Ama sizin attığınız şekilde resim video nasıl atılıyor öğrenebilir miyim 🙈☺️ Bilmiyorum napimm 😂
[silindi] SieisteineMutter kız sen ismini bilinçli mi bilinçsiz mi yazdın ? Sie ist eine Mutter‘yı 🌝 öneri için tşk 🌹
GUBILIK [silindi] vikings prison break originals black sailings grimm peaky blinders orpham black merlin filmlere bakmam lazim yazamam :))
LiTeraRy GUBILIK originaller guzelmi canim vampir gunnluklerine baktim onun devamj sanirim 1 gun baktim biraktim devam edeyimmi sariyormu sonrasi
Sevdasoylu RabiAsya yorum yazarken altta gif yazıyor ordan istediğini arattır seç, direk yoruma ekliyor zaten.
RabiAsya [silindi] Rüzgarı dizginleyen çocuk Önce babamı öldürdüler Kıyamet yakındır Spencer kanunları Kanlı elmas Görkemli hayaller Büyük yıkım
Deletedmom388 [silindi] İsmi yanıltıyor biraz,korku değil ama çok güzel ben de tavsiye ederim. Ölümsüz Aşk filmi de güzeldir😊 dizi olarak da aklıma gelen Blacklist,Lucifer,How to Get Away With Murder,La Casa De Papel,Dark👍🏻
RabiAsya [silindi] Yalnız bazılarını pek beğenmemiştik eşimle ama hangileri hatırlamıyorum o yüzden ayıramadım 😅🙈
Lotuscicegi [silindi] hayir avlu dizisinin orjinali wentworth . Vis a Vis te İspanyol yapımı başka bir dizi