Asya2703 Merhaba anneler dolabındaki sütlerimi zamanı geçmeden kullanmak istiyorum ancak hangi sıcaklıkta vericeğim hakkında endişeliyim bana yardımcı olurmusunuz? Vede bebeğim biberonla içeceği için meme reddi yaşarmıyım ? 😑
Deletedmom268 Asya2703 bılmıyorum canım ben süt stok yapmadım ama kızıma biberon dan bır ara su veriyordum red ediyordu bazen benı şimdi gectı şükür o seyı
Wolverine Asya2703 buzluktan cikardiginda oda sıcaklığında cozunmesini sagla. Anne sütü kadar sıcak veriyorm ben yani bileğime doktugumde ılık olacak şekilde. Biberon hangi marka? Önce emzir bir iki dk sonra sütü ver biberonla bu şekilde memeyi unutmuyorlar
Purple13 Asya2703 biberon emzik kullanmadığım halde meme reddi oldu. Arkadaşım ikisinide kullanıyor reddetmedi🤷♀️ Bebeğe göre değişiyor. Ama biberon en büyük red sebebi. Buzluktan buz dolabına koy orda çözülsün.sonra biberona koyup sıcak suya koyuyorum. Bileğimde ısıyı ölçüyorum
SedaMeyra Asya2703 kaşikla vermeyi deneyin bebeginiz kucukse. Benmari usulü ısıtmak sutun tadini değiştirmiyor. Sicak suyu acin cesmenin altina tutun sut kabinizi ılısın
Asya2703 Wolverine Avent marka biberon emziğimizde o marka bakalım sadece gece vereceğim biberonla umarım uykuda anlamaz 🙏🏻
gizemelifbas Öncelikle eritirken buzluktan normal dolap kısmına koyup eritmelisin ardından sıcak suyun içinde benmari usulü ısıtmalısın sıcaklığını da anlaman için biraz bileğinin iç kısmına damlat ılıksa tamamdır, sevgiler 🌸
Wolverine gizemelifbas Önceden dondurulmuş süt çözüldükten sonra buzdolabında 24 saate kadar korunabilir. Ve oda sıcaklığında eriyor hemen bugüne kadar bozulması olmadı emzirme koçum bana bu şekilde anlattı öyle uyguladım. Süt poşetini acil bir durum varsa hemen lazımsa ancak bir kap sıcak suda cozdur dedi.
Asya2703 SedaMeyra 2 aylık kaşıkla veremem herhalde 😑 en iyisi uykuda biberonu denemek gibi geldi belki biberonu bile kabul etmeyecek 😣
SedaMeyra Asya2703 kaşık biberonlar var. 2 aylıkken yigenimi oyle besliyorduk. Ben kizimda sut biriktirmedim hiç hep emdi sagmada yapmadım ama yigenim o sekilde beslendi
Purple13 Asya2703 kaşık biberon var yenidoğan için olanlardan al yada beslenme sondası bir ucunu biberona koyuyorsun diğer ucunu göğsüne hem red olmaz hem sütlerini içmiş olur. Yanlış hatırlamıyorsam 60 demişti bize doktorum emin değilim ama sor yinede doktora
Cansudurmaz Asya2703 Asya2703 buzluktan çıkan sütü normal buzdolabı kısmında bekletip çözünmesini sağlayıp sonra biberona koyup sıcak suya oturtuyorum ben biberonu. Benmari usulü ısıtıyorum yani. Biberon olarak da philips avent kullanıyorum biberon memesini yeni doğan için olanı seçerseniz sıkıntı yaşamazsınız ben yaşamadım hiç. Ama yinede şüphe duyarsanız uykuda beslerken biberon verebilirsiniz. İlk zamanlar öyle yapmıştım
Woody Bebeğim 2 aylık olmak üzere. Doğduğundan beri bazen günde 1 kere bazen 2 3 günde 1 avent biberon ile sağdığım sütü veriyorum buzluktan birkaç kere akullandık direk sıcak suyun içine koyduk.