Tuzsuzhelva Kızlar oglumun altini degistirirken pipisinin derisini iyice geriye ittiriyorum baş kismi komple cikiyo orayi da temizliyorum sizde dogruu mu yapiyorum
Mom0870 Tuzsuzhelva hayır canım doktorumuz iğne ucu kadar delik yeterli oynama sakın çocuğun pipisiyle demişti bana 😀
GoGirl Tuzsuzhelva sunnetten sonra doktorumuz bize asagiya dogru indirip arada hametanla kremlememizi soylemisti zaten ilk cocuktan tecrubeliydik cunku yapisabiliyor.
Tuzsuzhelva Beyza23 komple basi cikiyor mu … ben erkek cocugu olan kac tane arkadasin varsa cogu yapmiyorum yuzeysel temizliyorum diyo
Tuzsuzhelva GoGirl yalniz benim oglum daga sunnet olmadi … ben derisini komple geriye ittirip pipisinin basini cikartip siliyorum tani bu iyi mi kotu mu
espalp Tuzsuzhelva arada sırada yapıyorum ben. Zaten elletmek istemiyor 🤣 kendi oynamayı tercih ediyor 🤣
Demetbulut Tuzsuzhelva doktorumuz asla geriye dogru cekme dedi her gittigimde de tembihliyorsakin yapma diye
newmoom Tuzsuzhelva sakin birdaha yapmayın çok yanlış. Doktorlar bas bas bağırıyor geriye itmeyin die 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Ikizannesi2020 Tuzsuzhelva ben hiç öyle birşey yapmıyorum kimsede birşey demedi abim sağlıkçı sağolsun oğullarımla çok yakından ilgilenir ama oda birşey demedi🤷♀️
BirSevda-iki-Emanet_Sahibi Tuzsuzhelva ben yapmıyorum cok kucuk deliği nasıl yapıyorsunuz hiç ekleyemiyorum oyle
Tuzsuzhelva BirSevda-iki-Emanet_Sahibi kucuk degil ki azicik birsey ittirmemle butun deri geriye toplanip basi komple cikio
mozaik Tuzsuzhelva gebelik okulunda ki ebe yapmayin demisti. Idrar yoli enfesksiyonuna neden oluyormua
Bulutbey Tuzsuzhelva bana da bir doktor o şekilde açtır demişti. Ama geçen gün yaptığımda pipisinin ucu kanadı. resim çekip takipli doktorumuza ve kuzenlerime attım. Sünnet derisi yırtılmış. Kuş gözü kadar açılsa yeter dediler. Çok fazla da açtırmayın sünnet olmadıysanız.
Tuzsuzhelva Bulutbey yok daha sunnet olmadik … ama bebegim aci falan hissetmiyo ben oyle yaparken rahatsiz olmuyo
Bulutbey Tuzsuzhelva benim oğlumunda canı acımadı ağlamadı yada çişini yaparken falan huzursuzluk yapmadı. Pamuğa bulaşmıştı azıcık bir kan. Kan olunca insan evham yapıyor. Bir kaş gün antibiyotikli merhem kullandık geçti. Ama en kısa sürede sünnet ettirmek gerekiyormuş.