Onursevdaaslan Annişler 1 haftalık bebeğim var sizce nasıl giydirmeliyim havalar çok sıcak. İnçe uzun kollu giydiriyorum sadece, kısa kollu giydirsem üşür mü ?
Sanemkrdmn Onursevdaaslan benim oğlumda 10 günlük kısalıkla zıbın eldiven ve çorap giydiriyorum sadece çok sıcak çünkü doktoru da öyle giydirmemi söyledi
Damladerin Onursevdaaslan atleti mutlaka olsun üstüne ince uzun kollu altına ince tayt ince çorap eğer çok çok sıcak olursa altına şort giydir
NurR Onursevdaaslan ilk bir ay açıkta bir yerinin kalmaması gerekiyor bebeklerin bizim göremediğimiz şeyler varmış üstünde o yüzden üşüyormuş ince de olsa üstüne bişey örtmek gerekiyor bir aydan sonra kendimiz gibi giydiriyoruz ilk bir ay kendimizden bir kat fazla bide ateşölçer kullanırsan ona göre ayarlarsın vücut ısısını üstüne pamuklu bi uzun kollu giydir altına da zıbın bacaklarını ince birşeyle örtebilirsin ben öyle yapıyorum
emircinarinannesi Onursevdaaslan citcitli body ve corap uzerinede uyurken muslin ortu , bende nasil giydircegimi bilemedim cunku normalde yeni dogan kundak yapilir oyle uyutulur ama yaz bebegi olunca aldigim hicbirseyi giydiremedim sadece citcitli body giydiriyorum . cocuk doktorumda sadece bu sekilde giydirmek gerektgni soyledi .
Sanemkrdmn Onursevdaaslan hayır gündüz sadece zıbınla duruyor gece eserse ince pijama giydiriyorum altına 😌 gündüz giydirmeye kalkınca kıpkırmızı oluyor terliyor
renkliruya sadece kısa kollu zıbın yada sıfır kollu zıbın giydiriyorum.. Çok nadir çorap giydiriyorum.. Dışarı çıkarken bazen uzun kollu giydiriyorum..