Mervee1 5 yaşındaki oğlum yanıma geldi oyuncagının ucundaki parçayı yutmuş korkarak söyledi çok minik bir parça suan durumu iyi minik bir parça yuttuğu için başına gelen var mı
Masal_Nur Mervee1 canım keskin kenarları falan varsa bence doktora götürmelisin çünkü o erimez vücutda bogasını yada midesini tahriş edebilir. Bu gece takip et ateşi olur ağrısı olur bence yarında acile git derim
02022020 Doktorunuzu arayın oğlum 5krş yutmuştu doktor takip edin 24 saat rahat nefes alabiliyormu demişti her kakasına baktım kakasından çıkmıştı çıkmasaydı film çekilecektik bi doktorun görüşünü alın oyuncağın fotosunu atın
Mervee1 02022020 beş kuruş büyüklüğünde ortası boş bir oyuncak parçası canım suan a kadar bir sıkıntı olması uyuyo ara ara yanına gidip bakıyorum bir kere tuvalete çıktı ama göremedim inş yarın hallolur tuvaletini yaparken 🙄
Mervee1 02022020 akşam oldu bu durum zaten çok korktu beni doktora götürme babama söyleme diye nefesini kontrol ettim karnı falan ayrımıyordu ateşi de yok ne yapacağımı sasırdım normalde doktor fobisi olan bir çocuk bide evde 9 aylık bebek var nasıl davranacağımı sasırdım yani