Tosuncuk44 Kızlar benim eşim doymak bilmiyor . Yemek yer çayla çerez tatlı felan yer. Sonra da meyve . Ve bunların arasında hiç saat yok biri kalkar diğeri ni ister çok yoruldum artık 😤😤
Haribo42 Tosuncuk44 kendi hic almiyomi ben cay bile koymam cogu zaman kendi koyar benimkide pis bogaz anlatamam benden tek istedigi evde tatli olmasi mutlaka ister o tatliyii.. sonra cerezibi seyini bi torbasi var zula diyo ona😂 alir gider hemen kösesine:))
Tosuncuk44 Haribo42 Hayır beyfendi ye hazırlıcam önüne getircem çok tembel ya ben anlamam der. Senin kocan gibi onunda öyle zulosu çok var
Tosuncuk44 Svdasya çok anlayışsızlar valla . Bazen beni sinir eder emri vaki konuşunca getirmemozman kalkar getirir ama bir ton laf eder bana vermez 😂😂
shmsevval Benim eşimde sever evde tatlıyı kuruyemişi meyveyi üst üste yemeyi. Bazen çok yorgun oluyorum meyve hazırlamıyorum ve tatlıyı hazır aldırıyorum bebeğim olduğundan beri.. beni de kendisine benzetti bende çayı boş içemiyorum artık ☺️
Tosuncuk44 shmsevval ya aslında yemek güzel ama getirmek hazırlamak toparlamak çok yoruyor beni . Çocuğu uyutup uzanıyorum düşün zamanım yok . Ama sağolsun bende 80 kilo oldum onun sayesinde 😆😆
birnarsever Tosuncuk44 Canım adında çok manidar olmuş posta 😂 Gündüz çalışıp çok yoruluyorsa akşamda böyle yiyerek stres atmaya çalışıyor olabilir. Kimi insan stres ve yorgunluğunu yiyerek atar.🎈
Tosuncuk44 birnarsever boya işiyle uğraşıyor gelince heryeri boya duşa girip başlıyor yemeye yatana kadar evlendiğim zde 70 kiloydu . 1 sende 95 oldu 😭😭
Deletedmom331 Tosuncuk44 benim eşimde öyle ama her şeyi kendisi yapar,çayını kendisi demler benden bi şey istemez. Yalnız mutfak savaş alanı gibi olur 😂
bahar-gunes Deletedmom331 aman aman mutfaga girmesin yediği karpuzun suları ile kendine yol yapmış mutfakta bn hazırlarım 😂😂😂
espalp Tosuncuk44 biz ailecek pis boğazız 😂 kime kime hangi işi kaktırırsa 😂 ayaktaysan bi çay versene 😂 bana da soda getirir misin 😂 hadi cips yiyelim 😂 bi yazı tura atmıyoruz 😂
Mom62636362 Tosuncuk44 eşim pis boğaz değil ama resmen obez midesine sahip, bunu kendisi de bildiği için sürekli bir dizginleme halinde. Allahtan spor yapmayı çok seviyor yoksa çook kolay alıp başını gidiyor boğazı
Eminayaz Tosuncuk44 çalışıyo kazanıydı yiyo niye sorun yaptgn başkaları da kocasını eve sokmak icin ugrasmiyor yesin evde içsin diye iste herkes bi şikayet halinde
Haribo42 Eminayaz arkadas burda esinin yemesine takilmamis aslinda coknyoruldugunu belirtmis belki hepsini arka arka vermeye hali kalmiyo ben cay bile demleyemkylrum
Tosuncuk44 Eminayaz ya yesin ben ondan çok istiyorum yemesine dikkat etsin diye . Bizim evde onun sevdiği yemek pişer benim sevdiğim ne varsa o yemiyor mesela . Ona tavuk türü herşeyi yer ciğer çok sever et sote yer nohut fasulye patates bide balık hele balıktanmidem bulanır dı o seviyor diye öğürerek yaptım hep . Başka bişey yemez . Bıktım artık bu yemk leri yapmaktan . Ben sebze yemeklerini seviyorum eti kıyma olarak köfte karnı yarık olarak tüketirim mesela . Ama benim önceliğim hep o oldu . Çünkü bütün gün çalışıyor ve benim yemeklerimiçok severek yer. Asla bu konuda şikayetçi değilim . Sadece üst üste herşeyi yer karıştırır . Ve sürekli ayakta olmaktan çok yoruldum onuniçin sizlere sormak istedim bir tek benim eşim mi böyle .
Sevvalll Tosuncuk44 benimki zayiftir ama aynı dedigin gibi surekli yer sirayla tüm gece gider mutfağa tüm masaya yayılır sabah toplarim bazen de kendi toplar😁😁😁 birde eksilen varsa falan ertesin gün cerezini corbasini tamamlar alir getirir😁😁😁😁
Arasannesi Tosuncuk44 benımkıde cok yer ıcer ama hıcte hızmet etmem cocugum kucuk ısteyen kendısı alsın ben ancak yetısıyorum herseye yanı
Deletedmom360 Tosuncuk44 eşime pis Boğaz demem ben ama benimki de öyle hele yasak olduğu günler kendimi mutfak ocağı gibi hissediyorum sürekli pişir pişir Gına geliyor. Yemek, çay, çerez, meyve, kahve, tatlı vs vs. Bitmiyor 🤣
Yas-Kar Tosuncuk44 benim eşim de tatlı meyve yemez ama 2 kere akşam yemeği yatmadan önce de bir yumurta kırar veya koca bir tost yapar yer eskiden hiç üşenmeden kalkar hazırlardım cicim ayımız bitti bebekte var yetişemiyorum kalk kendin hazırla ye derim kalkar bana da getirir ama bu ara tutuyom kendimi kilolar aldı başına gidiyo 🤭😂
Tosuncuk44 Yas-Kar yeme yeme ben hep eşim yüzünden böyle kilo aldım dana gibiyim 80 olduğumu bilmem hiçbir zaman