Gllshdmr_23 Gaz damlası bugun doktorumuz sab Simplex verdi genel olarak herkesin bildiği gaz damlalarından değilde bunu yeni uydum kullanan anneler var mi acaba
Deletedmom388 Gllshdmr_23 Bu çok yaygın kullanılan bir şey ben çok duydum canım.Arkadaşım kullanıyordu forumda da epey kişi kullanıyor yorumlardan gördüğüm kadarıyla
Firdevs199 Gllshdmr_23 ben kullandim ama fayda etmedi benim kizima 4ve5 tanede farkli kullandim Metsil Biagio Nurse harmeys Bir kac damla vardi unuttum ise yaramadi malesef kolik gazli bebekdi çünkj
Nefest Gllshdmr_23 bize tek fayda eden o olmuştu canım burda diğer baslıkları okursan memnubdu herkes. Gunde 5 kere 10 damla verıyodm ben
Deletedmom388 Gllshdmr_23 Doğrudur olabilir bana da arkadaşım söylemişti öyle öğrendm bir de burdan😊🌸 inşallah bir an önce düzelir gaz sorunu🙏🏻
Sevk Ben de metsil kullanıyorum nasıl bir rahatlaması oluyor acaba bebek için tok olarak günde 4 kez 4 damla veriyorum bebişim 21 günlük her zaman aynı saatte verin diye duymuştum öyle mi yapmam lazım
Deletedmom388 Sevk Ben de metsil kullandım kızıma.Damlasını daha farklı kullanıyorduk ama eczacı özellikle saatli verin demişti,ben de öyle yapmıştım alarm kurup veriyordum,çok işe yaradı bizde..