Bal-oglum Oğluma bugün kan damlası başladılar fakat kullandıktan 5 saat sonra falan yaptığı kakada turuncudan daha koyu kanı andıran lekeli bir kaka cıktı (Kan değil iyice baktım) başına gelen var mı? Kullanmayacağım birdaha içinde paraben bile varmış 😔
Nur_emir Bal-oglum bizimde aynısı oldu birde sürekli kıvranırdı kullanırken sağlık ocağını aradım başka kullan dediler hazmedemedigi icin öyle oluyormuş
Busra5341 Bal-oglum dun verdiler kaka rengni degistrp kabizlik yapabilir dedi muhtemelen ondandir.ebe 3 gunde bir iki gunde bir bir gune dusr sonra dedi bugn verdim cikardi
Bal-oglum @Busraesmahafsa Yigitoglum_2 yan etkisi oldu mu peki verginizde bu dediğim gaz sorunu huzursuzluk falan yapıyormuşta hani öyle bir şey varsa kan sayımı yaptırıp öyle alim demiştim?
Delal Ben kullanmiyorum kan damlasini hic bir tahlil yapmadan ezbere veriyolar kan degerlerini bilmiyoruz sonucta 6. Ayda kan degerlerine baktirip kullanicam gerekirse
Bal-oglum Delal bende aynısını düşündüm hiç kullanmayıp 6. Ayda kan sayımı yaptirayim gerekirse kullanırim diye düşündüm
Bal-oglum Busra5341 verdikleri damlada paraben var bu en kötüsü ayda bir bile kullanilmaz 😬 niye böyle bir şeyi sağlık bakanlığı dağıtır aklım almıyor
Kaanefeee Bal-oglum ben 4. Ayımızda 2 kez kullandım bebeğim kustu doktorumuz kullanmayı bırakmamızı söyledi ferrum kullanabileceğimizi söyledi. 5 ayda başla dedi bugün başlayacağım.
Bal-oglum Kaanefeee bende 5. Ayda doktora danışıp ona baslayayim olmadı ama şuan kullanmayacağım içeriğinden dolayi
slbelbelinay Ben hiç kullanmadım damla vs kan sayımı güzel geldi geçen kontrolünde pekmez veriyorum doğal ev yapımı ama