Senha Kızlar merhaba mutfağıma makinede yıkanabilen bir halı bakıyorum da varmı önerileriniz daha önce aldım ama makineme sığmıyor altı deri olduğu için tam katlanmıyor ve temizlenmiyor haliyle kullanışlı bir ürün arıyorum önerilerinizi bekliyorum🌼
Senha mikelenjelo35 9 kilo canım daha önce kullandığım halılarım vardı 3 yıl boyunca makinede yıkadım maşallah bişey olmadı katlanınca minicik oluyordu makineyi yormadı ama en son aldığım çok sert katlanmıyor
mikelenjelo35 Senha benim 7 kiloluk .ne battaniye ne hali hiç bişey atamıyorum.cok pişmanım keşke daha büyük alsaydom.bende katlandiginda küçük olan halı istiyorum.katlayip banyoda yıkamak için .bu halıdan gerçekten yildim.hali örtüsü olmuyor illaki bişey dökülüyor siliyorum olmuyor bıktım .
Mom0870 Senha anladım büyük mü istiyorsun? Çok büyüğü de makinaya olmaz bilemedim English Home’a göz at istersen 😌
Senha mikelenjelo35 ay valla öyle ya yıkanabilir halılar güzel ama işte makineye sığmaması biraz sıkıntı
tostosum Senha arkadaşımın sayfası, arada bende bakıyorum, karar verirseniz burdan gittiğinizi yazın yardımcı olurum
Senha Mom0870 100×300 istiyorum eskiden vardı o sığıyıordu aynı ölçüde makineye ama sonradan aldığım sığmadı daha doğrusu sığıyor ama temizlenmiyor katlanmadığı için
Mom0870 Senha ya ben ara sokakta bi halıcıdan kestirdim o kadar memnunumki yuvarlağını felan da kestirdim hatta yuvarlak büyük 100 TL’ye geldi holüme serdim mesela . Makinaya atılıyor salonuma madema coco dan aldım çünkü ben büyük büyük halı sevmiyorum parke hoşuma gidiyor
birnarsever Senha Ben aldım canım bir kaç yıkama da hali üstündeki kumaştan ayrıldı. Pek hoşuma gitmedi brillanttan almıştım.
Senha birnarsever bende klozet için almıştım bir defa öyle olmuştu aynı ya benim evdekiler çok sağlam 4 senedir açılı hala ilk günki gibi ama artık değişiklik olması için değiştiricem böylesine birdaha denk gelirmiyim bilmiyorum