efulim Masalll #açgezenbebekannelerikulübü açıcam yakında önerisi olanlar yazsın bizde de var yemeyen bebe🤐
AtaTrkmn Masalll ek gıdaya başladığınızdan beri mi yemiyor diş falan mı geliyor acaba bide bişey merak ettim 3 gün kuralıyla mı başlamıştınız ek gıdaya?
Yensar Masalll 13 aylık oğlum da aynı şekilde hiç bişeye yemiyor artık yoruldum 6. Aydan beri aynı saldım artık aç aça geziyor 😞
Masalll efulim çok zor gerçekten ya sürekli bişeyler deniyorum farklı tatlar vermeye çalışıyorum yok hepsi çöp oluyor ne olacak böyle bilmiyorum 😔
Masalll AtaTrkmn 3 gün kuralı uyguladım İLj geçtiğimiz de hiçbiri yan etki yapmadı gayet güzel yiyordu herşeyi şimdi sadece süt içiyor 😏
AtaTrkmn Masalll anladım inşallah yer iştahla🙏kullanıyormusunuz bilmiyorum ama 1 yaşından sonra vitamin falan kullanılıyor sanırım doktor tavsiyesiyle onlar belki iştah açar
Aesma 21 aylık oğlum ek gıdaya geçtiğimizden beri hep iştahsız tahlil de yaptırdık birşey çıkmadı canı isterse yiyor ama çoğunlukla az yiyor çok zor gerçekten😣