Kızlar bilenleriniz olur eskiden köy beşikleri vardı benim eşimin ve kardeşlerinin yattığı o beşik kaynanamin evinde hâlâ duruyo benim kızımda iki aylık uykusu zaten düzenli değil kendi beşiğinde uyuyodu sonra ben ona anakucagi aldm oturma odasında yanımda felan koyarm içine diye onu aldıktan sonra besigindede fazla uyumuyo hemen uyaniyo en güzel diğerinde uyuyo kaynanam da üst katta olduğu için onu yukarı fa çıkarabiliyom bana beşik var burda atarm içine onun dedi bı kaç kez bende olmaz alismasin farklı yerlere dediğim halde bugün eşim kızı yukarı çıkardı uyumuş orda hemen koymuşlar köy besigine aşağı da getirebilirlerdi sonuçta aynı binadayiz ama ben olmaz dediğim halde üstelik gelin görse bana kızar diyerek koymuş yine de eşim geldi bana söyledi koyduğunu bende kızdım sözümün dinlenmemesine tepki verdim haliyle sonra markete gidelm madem uyuyo ama gelince gidip sen alacaksın ben yukarı cikmam dedim eşime sonra markete kaynanam da geldi arabada gelin kızı besige attm dedi bende sinirliydim zaten ama hiç bişey söylemedim ne diyeceğini bilemedim daha doğrusu siz olsanız napardiniz biliyom şimdi bunun devamı gelecek ben farklı yerlerde uyumaya alismasin diye kızıyorum aha kaç saat oldu gelmedi bende çıkmıyorm yukarı çıkınca bişey demesem sonra yine aynisini yapacak dersem ne diyecem bilmiyom nolur cevap verin bı fikir verin yoksa sinirimi kimden cikarcami bilmiyom