Kocayanakannesi Bebeğim 8 günlük emme sorunu yaşıyor, sütüm çok ama emmiyor ilk günden beri. Sarılık olmuş. Yenidoğan dan itibaren sadece mamayla besleyen var mı? Varsa kaç saatte bir beslenmesi gerekiyor? Kaç cc?
Yavuzzeliha85 Kocayanakannesi cnm sütün çok ise sağ sağ Lansinoh biberon ile bebeğine ver başka biberon tavsiye etmem onu tutunca anneyi bırakmıyor çünki artı senin sütün iyileştirecek sarılığını sütün çok ise mama verme cnm
Neib Kocayanakannesi sarılığı varsa senin sürekli emzirmen gerekli daha çabuk geçer ama sütün yoksa mesela benim sütüm çok geç gelmişti nerdeyse 1 haftayı buldu gelmesi doktor bi sabah bi de gece 2 defa 30 cc mama vermemi söylemişti onun dışında sık sık emzirirdim emzirdikçe çabuk gelsin diye
Darkgod Kocayanakannesi ben doğduğu günden beeri beesliyorum ilk gün sütüm gellmeedi kaşıkla besledim sariiligi arttı biberon veriyorrum 2 haftalık oldum k ilk bir haffta bir buçuk saatte. Bir 30 CC sma verdim şimdi 2 saatte bir 60 CC içiyor 3500 doğdu 6 gün sonra 3750 olmuştu çok şükür sariiligi düştü
Ebruduzgun Kocayanakannesi ayni seyi bende yaşadım sarilik dan emmiyo saniyodum dudak bagi çıktı dil ve dudak bagina baktir derim mama kullanmadan
Kocayanakannesi Yavuzzeliha85 memeyi tutmuyor maalesef memeye gelince krizlere giriyor. İlk başta göğüslerim mastit olmak üzereydi zor kurtardık şimdi sağmazsam yine mi olur yoksa sütüm mü çekilir? Kafam çok karışık ne yapıcam bilemiyorum
Kocayanakannesi Darkgod seninki uyanıyor muydu kendi kendine? Benimki uyanmıyor, uyandırmak için 1 saat uğraşıyorum o da ağlama krizine sebep oluyor
Alparslanim Kocayanakannesi seni çok iyi anlıyorum oğlum sarılık olmuştu 15e kadar geldi sütümde azdı doktor doymuyor dedi 10 günde 40 gram almıştı mama+meme gidiyoduk sukur sarılığı atlattık ama emmiyo çok çabaladım ama almadı neler denedim psikolojim bozulacak dereceye geldi emzirmeye kalktıgımda öğürüyordu kusmaya kalkiyodu mosmor oluyodu sütüm acı galiba şuan yok derece az bende vazgeçtim suan mama aliyo 3. Saate bir 120 iciyo 2 ay 9 günlük olduk şükür
Darkgod Kocayanakannesi yok uyurken veriyordum canım sarilik uyku yapıyor gece bir bir buçuk saat tr bir alarm kurup kalktım şimdi çok şükür kendi uyumuyir uyaniyor aciktikca
Papatyaseverr Kocayanakannesi sütünü sağmazsan eğer mastitte olabilirsin ve sütün azalıp gelmez sonrasında bence mama bereceğine her 2 saatte bir sağıp bebeğine içir boşuna mama alma tabi kii senin tercihin her yorumdan önde gelir
Kocayanakannesi Darkgod benim yavrum 3650 doğdu 500 gram vermiş. O zaman bende uyurken de olsa besliyim. Sonradan kendisi uyanıyor diyorsanız. Peki sütünüzü ne kadar sağıyorsunuz çok çıkıyor mu?
Ebruduzgun Kocayanakannesi ust dudak bagi oluyor memeyi tutamadigi icin ememiyor benin bebegimde var sonradan fark ettik tabi is isten gecti ust dusagiyla tis eti arasinda bag var o tam ucunda oluyor dudak geri kivrilmiyor zorluk cekiyo bebek
Kocayanakannesi Alparslanim ilk günler kaçla başladınız? Gerçekten insanın psikolojisini çok bozan bir durum. Benim oğlum 8 günlük 7 günde 500 gram vermiş
Darkgod Kocayanakannesi yok çok şükür hiç kilo vermedi oğlum evet şuan bile uyanık karnını doyurdum ama ağlıyor gazii var biraz altı günde 250 gram da aldı meme tutmuyor ağlıyor 30-50-60 ne çıkarsa günlük sagip veriyorrum
Kocayanakannesi Ebruduzgun çok geçmiş olsun yarın kontrolümüz var mutlaka sorucam doktora teşekkür ederim
Alparslanim Kocayanakannesi benim oğlum 3.450 doğmuştu hastaneden çıkış 3.100du sonra 3e kadar düştü sarılıkta çıkınca doktorum ilk 30 ver dedi isterse bi 30 daha yap dedi bebeğe kalmış dedi o zaten doyunca istemiyo dedi şimdi şükür 6.500
Darkgod Alparslanim aynı şekilde yapıyorum benim de 6 günlük Ken 3750 idi şuan iki haftallik kaç bilmiyorum