Pembelokumum NurR kendi çamaşırlarımız yıkanırken skkkntı yok. Makinadan kaynaklı olsa onlar da yıkanmazdı bence. Deterjanı değiştim sıvı aldım yine bebeğinkiler yıkanınca oynadı yerinden. Çamaşır filesiyle atıyorum ben canım onla alakalı olabilir mi acaba? Siz direk mi koyuyorsunuz makinaya?
NurR Pembelokumum fileyle alakalı olabilir evet direk koyuyorum normal yani aynı toz deterjan makineye ne zararı olabilir ki 🤔
Pembelokumum NurR hiç bilmiyorum gerçekten ya filesiz deneyeceğim bir de. Sıvı Bebek deterjanında aynı şey oldu anlamadım gitti.
Rabisss dide86 kızım 8 aylık bu zamana kadar hep dalin deterjan ve yumuşatıcı kullandım. Minoris deneyim dedim. Baby&me leke çıkarıcıyla beraber kullanıyorum. Çamaşırları mahvetti özellikle beyaz mendillerin leke olan bölümleri simsiyah çıkıyo makinadan. Bin pişman oldum aldığıma. Bitince daline devam. Aklınızda bulunsun ek gıdaya geçenler almayın.
ikos58 Rabisss deterjandan mı leke cıkarıcıdan mı? Ben de mınorıs denemeyı dusunuyordum bebegım alerjık. Green clean kullanıyorum bunda herhangı bır katkı maddesı koku vs yok ama yumusatıcı koymazsm cok yumusak olmuyor bı denemk ıstemıstm ama almayalm o zaman
NurR Pembelokumum o zaman deterjandan kaynaklı kesinlikle değildir filenin de bilemiyorum ne gibi etkisi olabilir ama deneyin bi
Ogulveannesi Pembelokumum evet deterjan kalıntısı vardı sıktığı halde ıslak çıkıyordu alttaki küçük kapağı açtı servis parçalanmış çorap çıktı 😒oda orayı tıkaMış o yüzden olmuş
Ogulveannesi Pembelokumum evet çorap parçalarını temizledikten sonra düzeldi çıkarttı hepsini servis şimdi normal çalışıyor 😊
Pembelokumum Ogulveannesi açtım ama bişi yoktu bir daha atıp deneyecem olmazsa servis çağırcaz artık😬düzelir umarım
ikos58 Ftmsnny memnunmusunu lekeler cıkıyor mu ve kokusu var mı? Ben green clean kullanıyorum bıtınce bır de mınorıs denemk ıstıyorum ama onerır mısınız?
Rabisss ikos58 dalinle beraber kullandım leke çıkarıcıyı hiçbir sorun yaşamadım. Çok iddaalı olduğu için leke çıkarıcı kullanmadamilk başlarda minorisi denedim temizlenmedi kıyafetler renkleri dönmeye başladı . Leke çıkarıcı koydum bu sefer daha berbat oldu. İki bir arada tam bir facia oldu benim için.
Mericavcilar dide86 unibaby çamaşır deterjanı ve yumuşatıcı hem mis gibi kokuyor hem de pırıl pırıl yapıyor
PrensSelim Elifayt daha ilk bir haftanın içinde kırmızı noktalar oluştu vücudunda,huysuzlanıp ağlıyordu,sabun tozuyla yıkadık kıyafetleri,merhem sürdük çocuğa,sonra bir daha olmadı,o yüzden sabuna devam ediyoruz şimdi
Papatya53 dide86 ben uni baby kullanıyodum bazende roxy birde baby&Me cildiye doktoru değiştirdi hacı şakir toz bebek granülü al dedi oğlum alerjik bünyeli de :(
Elifayt PrensSelim ya bizde de oluştu yuzunde ama boyle genis noktalar halinde acaba deterjandan mi oluyo ama vucudunda bi yerde var
PrensSelim Elifayt görmeden bişe diyemem,sıcaklamış da olabilir sıcaktan da oluyor,bizimki doğduğundan hemen sonra oldu,kıyafetleri bir daha yıkadık baştan