dide86 kızlar ben daha doğurmadım ama hangi deterjanları kullanıyosunuz bunun nedeni bugün amwayin deterjanını duydum bi tanıdıktan bebek için kulanan var mı
Pembelokumum Deniz2961 Fyzpyrz Sekerlik14 NurR dalan roxy kullanan arkadaşlar ben de iyi diye aldım ama makinamı bozdu resmen. Sizde bi sıkıntı olmadı mı. Makinam yerinden oynuyo hee attığımda ve çamaşırlar ıslak çıkıyor makinadan🙄😔
Premses Ftmsnny canım minorisle yumuşatıcı kullanıyo musun ? Yoksa gerek Yok mu ? Ben de yeni sipariş verdim henüz gelmedi Merak de ediyorum güzel mi diye
ikos58 Ftmsnny memnunmusunu lekeler cıkıyor mu ve kokusu var mı? Ben green clean kullanıyorum bıtınce bır de mınorıs denemk ıstıyorum ama onerır mısınız?
Fyzpyrz dide86 dalan roxy kullaniyorum.firsatini bulsam kendi camasirlarimizi bile onunla yikayacagim.😁
NurR dide86 dalan roxy içeriği temiz, kokusu Harika, sabun tozu. 👌🏻 Yumuşatıcı zararlı aldığım gibi duruyor hiç kullanmadım
Ogulveannesi Pembelokumum benimde öyle olmuştu kıyafetler sürekli ıslak çıkıyordu yetkili servis çağırdım alttaki küçük su boşalan kapağı açtı oraya çorap kaçmış parçalanmış birde orda sonra düzeldi orda bir tıkanma olabilir isterseniz bakın bir oraya
Ozan Pembelokumum dalan roxy ben kullandim ve hic memnun kalmadim 2 kere durulama yaptığım halde erimedi hep kalıntı bıraktı
Ecrnsutnlk Pembelokumum canım o kullandığın markadan değil sabun tozuyla alakalı , servis demişti sabun tozları makineyi bozuyor
[silindi] dide86 ben dalan roxy kullanıyorum bitmek üzere. fena değil, kokusu güzel ama leke çıkarır mı bilmiyorum hiç lekeli çamaşır atmadım. bir paket de dalan zeytinyaglı sabun tozu var elimde henüz hiç kullanmadım. bu da bitince minoris alacağım
Pembelokumum Ogulveannesi oraya bi bakarım ben de ama çok sinir oldum ya düzeldi mi sizin peki orayı açınca. Sabun kalıntısı kalıyo mu çamaşırlarda?