Masal51 Kizlar pirinc ununu nasil yapcam kizim 5 aylik oldu doymuyo.anne sutu kattm braz pisirince ama pisrme suresi ne kdr olmali tadi pek iyi gibi dgl😂😂
ArseMomy Masal51 pirinç unu yerine mama alın daha iyi bence. Doyuruculuğu var kilo aldırıyor ama besleyiciliği yok🌺
SemaNergis Masal51 en kaliteli karbonhidrat mısır ununda vardır. Tavsiyem mamalarınızı mısır unu ile hazırlamanız olur. İlk çoçuğumda da mısır unundan kuymak tarzı hafif mamalar hazırlardım. Sütünüzde şeker vardır böyle de yapabilirsiniz 🙂
Mom8 Masal51 ben yulaf kullanıyorum pirinç unu yerine. 1 kaşık yulaf yarım kaşık irmik 1 bardak su ile pişirip ılıyınca pekmez katıyorum bazen meyve rendeliyorum. Pirinç unu da bu şekilde olur herhalde
SemaNergis Birannebirogul bir çay kaşığı kadar tereyağında birazda hazır su ile bir yemek kaşığı kadar mısır ununu kavururum. Su istedikçe eklerim. Çok az keçi peyniri ilave eder onu da eritirim hazır olur. Daha ilerleyen zamanlarda ek olarak tatlı niyetine pirinç unu ile sütten mama hazırlar buna şeftali gibi meyve pürelerini ekler karıştırır yedirirdim.
kutsaltiramisu Pirinç unu şişirir sadece tabi siz bebeğiniz için daha iyisini bilirsiniz ama bence de en azından bu hipp, hero baby tarzı kaşık maması deneyin pirinç ununa kıyasla daha iyilerdir. Tadı da iyi :) :)
Birannebirogul Bir çay bardagi suya bir tatli kaşığı priinc unu koyun karıştırın koyu kıvam alıyor pekmesle yedirirsnz
tuval Masal51 kaşık mama alın ek gıdaya geçtiniz mi bilmiyorum Meyve tadımı yaptıysa ekme rendelerdiniz