Sukranduru 5aylık bebeğim mama asla yemiyor anne sütümde ywterli gelmiyor geceleri pirinç unu kullanan varmı acaba
Busraugur Sukranduru muhallebi gibi pişirip mama yada anne sütü katıp verebılırsın canım ben 3 aylıkken öle baslamıştım bnmkıde doymuyordu.
mom20 Sukranduru pirinç unu bebeğinize fazla enerji verip geceleri daha fazla uyanmasına sebep olabilir, fazla ve sağlıksız kilo alımına yol açabilir, bağırsaklarını ve kalbini yorabilir.. yine de siz bilirsiniz
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Busraugur Sukranduruhttps://i.imgyukle.com/2020/05/28/yisDHR.jpg Pieinç unlu mama yada pirinç unundan kendiniz yaptığınız muhallebi içeriği. Tercih sizin bebeğinizin sağlığı için vermemelisiniz.
Sukranduru Sum87 humana hip sma aptamil hiç birini sevmiyor biberon asla kabul etmiyor kaşıklada yemiyor çaresi kaldım
mom20 Sukranduru illa vericekseniz uyumadan en az 1 saat önce verin .. bi deneyin bakalım bş zarar farkederseniz bir daha vermezsiniz .. ama ben olsam mama değiştirirdim ☺️
nkarac Madem öyle pirinç unu yerine doktorunuza da danışarak ek gıdaya başlayabilirsiniz. Pirinç normal insana faydalı değil ki bebeğe faydalı olsun.
Sukranduru nkarac ek gıdaya dün itibariyle başladık fakat doyumluk değil tadımlık yavaş yavaş çoğaltırız inş gündüz veriyorum gece doymada sıkıntı var tek öğün denşcem bakalım aslında içime sinmiyor ama
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi HaticErkanMiran Ben vermedimbhiç bilmiyorum. Verilmemesi gereken bir mama zaten zararlı.
Zeynepmeryem01 Sukranduru canım onun yerine çorba yap tarhana olur sebze olur un çorbası olur ama pirinç unu tavsiye etmem bide yoğurt çorbası dene alerjisi yoksa eğer