Areleymen1 Bebeği beyaz kaka yapan varmı çok korktum ilk defa başımıza geliyor eşimi aradım gelmesini bekliyorum doktora gidicez ama başına gelen varmı neyden olmuş olabilir
Zhrnz Areleymen1 dr umuz buyuk tuvalet cizelgesi gostermisti renkler uzerinden beyaz olunca hemen gelin demisti insallah onemli bi durum degildir gecmis olsun 🤲
Areleymen1 ecem34 ne katı ne sıvı orta derece gri veya arası ama fotoğrafta çok açık yeşil görünüyor nasıl foto yükleniyor bilmiyorum
Minica_Eylul Mom091 bizde dün kan ilacında başladık.. Şimdi kaka yaptı yeşil ve içind e az miktarda beyaz taneler var sanki önemlimi?
emine_93 Canım geçenlerde internet denk gelmiştim beyaz kaka için karaciğer veya safra kesesi problemi olabilir acilen doktora gidilmesi gerekir diyordu 😕 inşAllah ciddi bişey yoktur. 😕
ecem34 Areleymen1 kakasında anormal bi durum yok bence. Kızım da bazen bu şekilde yapıyo. İçiniz rahat etsin yine de doktora gidin
Selince Areleymen1 bizimki de böyle yaptı bi ara tam beyaz değül korkmayın demir ilacından da oluyor gecti sonra bizimki kendiliğinden
Mihribaliyarr Çok anormal bir kakaya benzemiyor ama yine de götür istersen, ek gıda veriyorsan tabi. Ama 6 aydan küçükse götür
Areleymen1 Mihribaliyarr birkaç gün sonra 10aylık olucak hem mama hem ek gıda alıyor ama birkaç gündür iştahsız rengi fotoğraftakine göre daha açık fotoğraf ya koyu çıkmış
Arc1993 Areleymen1 ben hiç böyle bir kaka almadım bebeğimden 1 yaşında. En azından whatsaptan foto atsanız doktorunuza