Nekwam Alazcns kuzum ben zaten aralikli ve diyetle basladim ilk karatayla devam etiim. Grubuma da o sekilde yaptirdim😉
Janss Alazcns Ben tabii ki beceremedim. Annem şu akşam püskevitli çay oturma seansını bi düzenlemese…. 😢
Nekwam GorgeousMom ben yapicaklarimizi yazicam önce sonra da mesela sabah kalktim suyu kürü ictim kahvalti yaptım iste oglen spor yaptim fln diye yazicak gruptakiler yeni konuya🤗
Janss Seydameva Çok bi esprisi yok bence. Belirli hareketler var, biraz yanma hissi verince yürüyüp sonra o hareketler yapılıyor. Bence motivasyonu müzik ve kadının pozitifliği 🥰
Nekwam Janss ama kesinlikle cok etkili tüm vücut için. Kolay ve pratik olusu ve dedigin gibi kadinin pozitif nese dolu olusu benim vazgecilmezim kılıyor. Zaten o da kova imis kendime cok benziyor🤣😄
Alazcns Nekwam Bana menü lazım nekwo günlük ne yeniyorsa liste yapmam lazım. Yoksa bir salıyorum daha da yapasım gelmiyor 😞 bu aralar çok rahatsizim durumumdan kilolar aldı başını gidiyor. Mutfağa da girmiyorum 😁
Janss Alazcns Ben artık kendimi böyle kabullenişe geçeyim diyorum ya 😅 Yok yani bana çile gibi geliyor beceremiyorum 🥀
DeryaGiray Nekwam bende varım söylememe gerek yok ztn hedeflere birlikte ulasicz inşaallah izindeyiz, emrine amadeyiz sen ne dersen onu uygularız Ramazan da çok bosladm ama bu defa kararlıym senin sözünden çıkmayacağım birlikte kilolara veda edicz 🤗
Nekwam Alazcns tamam gazdan bol bise yok bu sefer cok azimliyim suan tatli yediğime bakma😬 Bayramda herkesin dibi düşsün istiyom zaten karantine olmayaydi duzenimiz harikaydi esim bile diyo artik başlayalım diye🤦🏼♀️😄
Pisi Nekwam 4 aylık bebeğim var ve emziriyorum. Bugün bende spora başladım ama bu Karatay diyeti süte negatif yönde etki yapmazsa bende katılmak istiyorum.
Nekwam Pisi Karatay diyet degil saglikli bir beslenme seklidir tam olarak uyarsan aksine sut artıyor canim yazdim senide🤗