Oykummmmm 1 yaşında bebegim var ilk ayakkabisini alcam artim yolda giderken kucakta durmak istemiyo elinden tutup yurutmemi istiyor. Siz nerden aldiniz acaba guvenilir ortapedik ayakkabi olsun istiyorum
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Oykummmmm Vicco, adidas, nike çok öneriliyor. Deneyrek mi alacaksınız yoksa internetten mi?
Tatliskooo Oykummmmm ortopedik ayakkabı bebek ayak yapısı için uygun değil biraz araştırın uzmanların önermediğini göreceksiniz çünkü farklı yerlerden ayak desteği yapıyor bu de gelişimleri için uygun değil . Çok sert tabanı olmamalı biz ayakkabı dünyasından Nike aldık
Oykummmmm AyPerisiVeGokPrensininAnnesi aslinda deneyerek almak istiyorum ama malum virus var cocugumu magazaya da goturemem mecbur internetten alcam
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Oykummmmm Ya bende bunu merak ediyorum 8 aylığız bende almak istiyorum. Nasıl numara tutturacağız?
SerenBulut Oykummmmm Siparis verdik dün viccodan .İlk adım ayakkabi secenekleri de bayagi var inceleyin isterseniz
Yazilimcianne Oykummmmm ortopedik değil de anatomik almanız lazım. Vicco kullandık biz çok memnun kaldım
Senha Oykummmmm anatomik taban gerekşyor ben adidas süper star tercih ettim doktorumuz tam olması gereken ayakkabı dedi