Esra_zeynep Kızlar kızımın kıyafetlerini yıkamak için deterjan arıyorum kaka lekesi bile çıkaarmıyo roxy dalan kullndım memnun kalmadım lekeyi çıkaran bildiğiniz deterjanlarını söylersnz memnun kalırım çeşit çok olunca kafam karışıyor hangi iyi bilemiyorum
Gdogru Esra_zeynep dalan roxy kullanıyorum daha çıkarmadığı hiç bir leke yok. Kakalı olanları önce ılık suya basıyorum deterjan la sonra makinaya
Deletedmom423 Esra_zeynep canim ben dalının granül matigini kullanıyorum kaka lekesini çıkarıyordu kızıma muz verdim oda her yerine ezdi onu çıkarmamış anlamadim bence hemen yıkayınca çıkıyor biraz bekleyince çıkmıyor lekeler
Misskokulum Esra_zeynep minoris leke çıkarıcı vardı yanlış hatırlamıyorsam ismini baya memnun kalan var
EsraEge Janss aynen bende çok memnunum. Kimyasal yok içinde ve çok güzel kokuyor. Esra_zeynep green clean baby nin leke çıkarıcısını kullanıyorum gayet güzel. Fıs fıslı bi şişeye doldurdum uzun süreli gidiyor böylece. Tavsiye ederim
Ebruli101 Esra_zeynep arielle yıkıyorum ben artık oğlum 10 buçuk aylık çıkmayacak diye düşündüğüm leke olursa beyaz sabunla yıkıyorum biraz önden öyle atıyorum makineye
Sadiyealp Esra_zeynep duru granül kaka lekesini ilk çitilemek lzım makineye atmadan yoksa hiç bi deterjan çkarmıyo
Henza Esra_zeynep sıveno cok ıyı o cıkarıyor kaka lekelerını bıde cıkmayan lekenolursa vanısh kosla oxı yenı alıp denedım harıka