Gkk Kızlar merhabalar öncelikle Bebeğim doğduğunda kafa şekli farklıydı yüzü küçücük kafa kocaman önden arkaya doğru uzuun bi yapısı var doktora sorduğumda düzelir diyor mesela sırt üstü yatırmaya çalışıyorum çok büyük diye bintuhaf duruşu oluyor böyle olup düzelen var mı yada bi doktot tedevisi
Emelrfra Gkk benim bebeğiminde bi tarafı içeri girmiş gibiydi git gide düzeliyor yumusak yastık kulnmnızı tavste ederim yumusak bebek yastıkları birde internette düz kafa yastıkları satılıyor
AselBebekveAnnesi Gkk merhaba benim bebeğimde ayni şekilde doğdu düzeldi mi acaba sizinkini kafa yapisi
Elizan28 Benim kizimda uzundu kafasi hep saga sola yatirdim icin oyle uzunca olmustu bende duzelmez sandim ama kafasini kendisi hareket ettirmeye basladikdan sonra kafasi duzeldi simdi kucucuk kafasi var boyle arkadan bakinca yiyesi geliyor adamin 😁 ama bi yasina kadar duzeliyor doktorum demisti
Gkk Benim sezeryan oldu gerçi normal doğumdu açılma oldu ama kalbi avaşladığı için acil alındım sezeryana belkide kanalda kaldığı için oldu
ZeyooZ Gkk konuyla ilgili değil ama kalp atışı kaça düşmüştü biliyor mısınuz?? Bi de oksijen verdiler mi size?
Gkk Bizima rkada düzleşmeden değil kafa kavun gibi arkaay doğru çıkıntılı yüz yfacık arka kocaman 🤷🏻♀️
Gkk ZeyooZ şuan tam olarak hatırlamıorum inanın bi ara ses gitti gidecekti ama hemen alındım sezeryana oksijen falanda verilmedi