uykutulumu Merhabalar, biz rotavirüs asisinin ilk dozunu 2 hafta önce yaptirmistik. O zaman doktorumuz 2. doz 4 hafta sonra dedi. Simdi biraz bakindim 2 ay arayla olmasi gerekiyormus, kafam karisti. 1 ay arayla yaptiraniniz oldu mu?
larenikra2020 uykutulumu bizim doktorumuz da 2 ay arayla demişti bir ay sonra 2. Doz yapılacak tam bilgim yok üstte kalsın postunuz belki yaptıran vardır
tuananilmoms uykutulumu canım bizde 3.ayda yaptırdık bidahaki 5.ayda yapılacak o şekilde söyledi doktorumuz sizin ki 3 doz olan mı acaba o mu o süreyle yapılıyor yada doktorunuz karıştırdı
Deletedmom297 uykutulumu Bizimkide 3. Aylikken ve 5 aylikken. Her doktor farkli soyluyor. Ama neden farkli onuda bilmiyorum. Aşi ayni zamanlari farkli. Baska biri soyler belki ustte kalsin.
uykutulumu tuananilmoms 2 doz bizimki. 2. ve 3. ayda yapilmis olacak yani. anlamadim ben de neden böyle
uykutulumu SeverusSnape bizim de rotarix. Hatta verdigi asi takviminde de yaziyor 4 hafta arayla yapilir diye 🤷🏻♀️
Tuuce7 uykutulumu 2 ay arayla yaptıracağız ama bizimkinin markası rotarix sizinki 3 doz yapılan bi marka var o olabilir
DogaLina uykutulumu 2 ay arayla yapıyolar ama 2 ay ara olmasının sebebi arada başka aşı var o yüzden devlet yapıcak
EsraEge uykutulumu merhaba. Az önce aynı konu için sağlık ocağını aradım. 2 ay geçmesi gerekiyormuş üzerinden. Yine de doktorunuza sormanızda fayda var.