BurcuMasal Arkadaşlar bu durumu yaşayan var mı kızım 9 aylık ilk üst sağ dişi çıktı bu problem midir doktora sordum saçma bir şekilde birşey söylemek zor takip edin dedi😒
ma9419 BurcuMasal problem olduğunu düşünmüyorum benimki de 9 ay 9 günlük. 7.5 aylıkken başladı ilk alt dişi bi tanesi patladı sonra üst dişleri çıktı sonra diğer alt dişi çıktı. Peşine de üst yandakiler. Hepsi de uzadı Şu an 6 dişi var 🥰
Deletedmom201 BurcuMasal Benim kızımın ilk üst dişleri çöktü şimdi 19 aylık olmak üzere hiçbir sorun yok 🤗
1Dost BurcuMasal akrabamızın önce köpek dişleri çıkmıştı vampir gibiydi😄 bence sorun olmaz ya kızımın önce alt 2 çıktı şimdi üst 2 geliyor
BurcuMasal Badevehande internetten baktım sırayla çıkmak zorunda değil diyor doktor kafamı karıştırdı
Deletedmom336 BurcuMasal ne gibi bi problem olabilirki bazi doktorlar her seye oyle dyr gorelim bakmak lazım beklemek lazim
Buklem BurcuMasal canım benim kızımda 7,5 aylıkken ilk üst dişleri çıktı ben Dr a sordum olabiliyor bazı çocuklarda, normal dedi