Skrn124 Yahu 120 tl verdim 80 lira verdim 30 lira verdim hepsi yarım saate göz altım kap kara oluyor. Suya dayanıklı alıyorum yine aynı, lutfen bana akmayan rumel önerin lütfennnn
Duyguerkac Skrn124 cnm valla ben bildiğin tuhafiteden alıyorum maxfactor markası 5 lira😂inan bana 3 gün kalsa gene akmıyor göz kalemide hediye🤣🤣
Henza Skrn124 maybelıne waterprof rımel var onu deneyebılırsınız suda dahı akmıyor bende mac ten falan rımel almıstım ay rezıllık hele benefıt ıgrenc bence bı maybelıne deneyın derım
Ebruli101 Skrn124 Maybelline New York Lash Sensational Suya Dayanıklı Siyah👍 yıllardır bu markanın rimelini kullanırım arkadaşlarım dan benden görüp aldı hala devam ederler kullanmaya
Duyguerkac Deletedmom50 cidden cok güzel kullanışlı gittim avondan aldım mark 1 ay sonra dondu ama bunu 2 sene oldu hala kullanıyorum 🤣🤣🤣
Deletedmom50 Duyguerkac hahah evet çabuk kurumuyor 😂bekarken kullanırdım yaa simdi alamıyorum kardeşlerim ne alıyorsa banada birtane alıyorlar saolsunlar 😂😂geçen birtane verdiler oda o skeilde ama.bu daha dolgulu ve uzatıyor hoşuma gitti 😁