Momymomm Pamuk_seker ya ben bir kere hepsi buradadan bez aldım bez sahte çıktı açıkçası sasırdım korkum o yüzden siz baya aktif kullanıyorsunuz galiba 🙈
Glsn Momymomm bezin sahte çıktığını nasıl anladınız.. bütün bezlerimi internetten aldım da ben merak ettim😳
Pamuk_seker Momymomm hemde çok.suan bile 5 kargo bekliyorum gelecek diye 😊😊😊😊trendyol.ve gittigidiyor dışında almıyorum özelikle instagram asla çoğu sahte
Glsn Momymomm ya kapıda ödeme yok yazıyo sayfasında. Sakaryada bulunan bi yer ve ben sakaryadayım gidip mağazasından aldım.. havale ile ödeme var yazıyo sayfasında. Bence sorun olmaz ya havele ile ödemede. Yani ürünlerinizi göndermemezlik yapmazlar😳
Glsn Momymomm yo olmadı gayette güzeldi ilk defa yaptım hatta ilkime göre başarılı bi pasta yaptığımı söylediler . hay lanet şu foto eklemeyi bilsem🤦🏻♀️
Momymomm Glsn molfix kullanıyorum molfixin whatsapp numarasına yazdım bezde böyle siyahlıklar çıkmıştı iç kısmında oraya yazdım bezler neden böyle diye ordan bana bazı sitelerde sahte ürünler var maalesef dediler
Momymomm Pamuk_seker aynen instagramdan çok duydum ayakkabı yerine başka seyler geldiği insan tereddüd ediyor ister İstemez