Deletedmom278 Serpil2019 1 yemek kaşığı tam pirinç unu yada yulaf unu ve bir yemek kaşığı irmiği 1 bardak suda haşlayın içine meyve koyun. Ama bana kalırsa gece yatmadan bunlar ağır gelir muhallebi yerine mama yada başka bir şey. Bebeğiniz kaç aylık bu arada?
senaaylim Ek gıda alıyosa aksamları zaten toktur canım o memeye baglı oldugu onu destek gördügü için istiyodur. Gece emmeyi azaltman ya da kesmen lazım
Deletedmom278 Serpil2019 15 aylık bebek için gece beslenmesine gerek yok ki bence bunun için uyanıyor kesebilirseniz kısa zamanda kesin.
Deletedmom278 Serpil2019 Yavaş yavaş gece emmek istiyorsa mesela 5 kere veriyorsanız 3 kere verin böyle böyle azaltmak lazım. Yada emzik alıyorsa meme yerine emzik verin.
Serpil2019 Deletedmom278 emzik almadı doğduğundan beri keşke alsaydı ama artık sanırım vakti geldi azaltmanın
Tubior Benim oğlum da 8 Şubat doğumlu emzik kullanıyor akşam yatmadan muhallebi de versem gece çok sık uyanıyor ve gün içinde de çok iştahsız memeden kesmeyi düşünüyorum ama biberon hiç almadı süt yada mama versem gece yatmadan diye düşündüm ama cikmazdaym