[silindi] ilkmutluluk17 bu sefer şanslı olacağınıza inanıyorum ☺️🍀sorularınızı canlı yayında alacağız annemiz elimden geldiğince her soruya dönmeye çalışacağım bol bilgilenmeli bir yayın olacak 🌸
ilkmutluluk17 [silindi] diğerleri de öyleydi gerçekten bazen açıyorum masaya şndiriyorum hem iş yapıyorum hem dinliyor izliyordum canlı yayında olacağız 😍
Misskokulum [silindi] eşim insta hesabını sildi ordan her seferinde mutlaka giriyordum üzüldüm simdi sizi görmeyi sohbet etmeyi cok isterdim keyifli yayınlar ❤️
GUBILIK HappyKids keske canli yayinlar one cikan kisma sabitlense. Izlemek isteyenler , kaciranlar sonradan da izleyebilse
Kubraegit1 GUBILIK İnstagram Profilde böyle cızırtı işareti gibi bişey varya orda hepsi kayıtlı oluyor 😄😘
ilkmutluluk17 Bekliyoruz sabırsızlıkla işlerimi bitirdim 😍bebeğimi uyutayım sizinleyim şnşallah sorumu bu defa yanıtlarlar
Sariiannee ilk defa canlı yayın açtım ,sanırım çok heyecanlı bir doktor hanım ve Ya sesiniz hep mi titriyor 🥰🥳😂
NaimeYilmaz Sariiannee Hamile kendisi 31 haftalık o biraz zorluyor :) Azıcık heyecan da sizlerle buluşacağı için olabilir tabii.🥰