BalDoruk Kızlar 3 aylık iğne vurulmuştum. Lanet olsun vurulduğum güne. 50gündür adetim hala bitmedi. Adet kesici ilaç önerir misiniz emziren annelerin de kullanabileceği
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi BalDoruk iğnelerin bu şekilde yan etkileri var maalesef çok okudum burda, doktor da söylemeliydi. Beklemelisiniz geçmesi için 🤷🏻♀️
Annesirintugceuzun BalDoruk 50 gün adet ne Ya? İlk kez duyuyorum. Lohusalık o kadar sürmüyor. Acil doktora gidin bence. 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤷🏻♀️
Deletedmom411 BalDoruk mecbur olunca gidiliyor yani 50 gündür adet olmakta doğum sonrası haricinde ciddi bir durum önlemlerinizi alıp gitmelisiniz 🤷♀️🙏
BalDoruk Annesirintugceuzun 3 aylık iğneler böyle yapabiliyormuş. Hiç adet olmayan da varmış iğneden sonra. Ben hiç adet olmama umuduyla vurulmuştum ama tam tersi oldu 🙂
Annesirintugceuzun BalDoruk Hayattaki şansın 😅😅 bence spiral taktırın 👌 nasıl bir korunma yöntemi bu böyle 😅😅 sürekli adet olduğunuz için eşinizle birlikte olamıyorsunuz ve çocuğunuz olmuyor böylelikle 😅💃🏻
Ecenazim BalDoruk ilk defami vurldn canm cok mu geliyordu adetin bnde vuruldum az az geliyor bide ignenin etkisi ne zamn basliyor acaba bilgin varmi
Feryal BalDoruk Emziren bir anneye ilaç önerilmesini pek doğru bulamadım açıkçası. Normalleşme sürecine yavaş da olsa girildi. Tedbirinizi alıp doktora görünseniz daha iyi olur sanki. Sağlıklar dilerim💐
gozdeninannesi BalDoruk Bende 3 aylık iğne vuruldum hiç adet olmuyorum herkeste farklı etki yapıyor sanırım🤔
BalDoruk Annesirintugceuzun cocugum var zaten yeni dogum yptım yani yeni dediysem 6 aylık oglum var oncesinde korunmuyorduk cocuk olduktan sonra boylr korunayım dedım keske vurulmasaydım iğne
Zuleyham BalDoruk 8 aydır adet olmuyorum dogumdan sonra lohusalıktan sonra bir kere oldum sonra kesildi o kadar olmak istiyorum ki artık sogukta bile sıcak basıyo göbeğim şişti kasıklarımda ara ara sancılar oluyor bende keşke olsam 😂🤷🏻♀️
Mom8 BalDoruk başlığı görünce bebek yap diyesim geldi 🙄 korunmanın 2 ayı adete gitmiş zaten çok kötü olmuş. Bende emzirirken kullanılan hapla öyle oldum şuan düzene girmesini bekliyorum spiral için
Pamuk_seker BalDoruk burda kafasına gire kimse ilaç önermez Allah korusun birşey olsa vebali buyuk doktora gitmelisin Ben düğün günümde içmiştim asla içmem daha beni mahvetti