Nenvarkuzum Kızlar Doğumdan sonra çok kilo veren var mı aranızda ? Ben 63 kilo ile hamile kalmıştım 76 ile Doğum yaptım şuan 56 kiloya düştüm sürekli yiyorum ama kilo kaybediyorum var mı benim gibi olan
Yamacimm Nenvarkuzum Ben 40 kilo ile hamile kaldım 38 e düştüm 56 ile doğuma girdim şuan 44 kiloyum ekstra bi vitamin kullanıyor musunuz
Smnl Nenvarkuzum 73 le girdim 56 yim şuan 5 ay oldu doğum yapali sağlıklı besleniyorsaniz vücudunuz dengeye sokuyor
Minik_mucizem_ Evet bende cok zayıfladım 70dim sanirim doguma giderken en son 20 gun once tartildim 51 olmustum suan daha bi gitti sanki 😓
Nenvarkuzum Minik_mucizem_ evet bende evlenmeden önce 50 kiloydum o kiloya düşücem diye korkuyorum çokta yiyorum ama anlayamadım
Nenvarkuzum Yamacimm yok hiç ilaç kullanmıyorum 40 ım çıktıktan sonra kan vermiştim ama değerlerim normaldi
Nenvarkuzum Smnl evlenmeden önce 50 kiloydum sonra 1 yıl içinde 63 olmuştum 50 kiloya düşücem diye korkuyorum süreklide yiyorum dengeli beslenmiyorum ama
Minik_mucizem_ Nenvarkuzum ay ben almaktam korkuyordum aslinda da ne oldu anlamadim ya baya kilo verdim ama göbek hafif kaldı 😓😓
Nenvarkuzum Minik_mucizem_ bendede kaldı göbek yemek yiyince daha çok çıkıyor ama beden olarak çok zayıfladım