Busrabera Merhaba anneler 35 günlük bebeğim var hala emzirirken meme uçlarım çok açıyor ucunda hiç yara yok yaralar iyileşti ama ağzına ilk alırken meme başım çok açıyor emerken acımiyor bakıyorum yarada yok niye oluyor acaba ne yapmam lazım 😔
Nurseda2612 Busrabera canım ben bir sürü ilaç kullandım hiç işe yaramadı gümüş göğüs kapağı aldım o iyileştirdi istersen bi dene
Minik_mucizem_ Busrabera ilk zaman bende de oyleydi sanki kuruyor gibiydi bebek emince de sizliyirdu ben emzirmeden once az süt surerdim rahatlatirdu
BerkinAnnesi_32 Busrabera Memeleyn var göğsüne kapatiosun balm gibi bişe ben onun faydasını görmüştüm
Busrabera Nurseda2612 gümüş kapakta var bende kullanıyorum çok faydasını gördüm ama bu acıyı bir türlü iyileştirmedi of ya
Busrabera FerideDeniz denedim hatta uymasak olsun diye zeytin yagi sürüyorum bazen emzirmeden önce biraz hafifliyor ama tekrar başlıyor
Seydameva Busrabera yok hayır normal havluyu alın göğsünüze koyun sütünü aktıkça havlu nemlenecek o nemlendirme göğsünüzü iyileştirecek ben 6 ay havluyla gezdim ve mükemmeldi bir daha yara olduğunu sızladığını bilmem 😊
Sahanemm0311 Busrabera zamanla geçiyor bebeğin tam olarak kavrayamadık için hala ilk emmeye başladığında acır ama sonra o acıda kalmıyor biraz daha dayan hiç birşey fayda etmiyor
Busrabera Sahanemm0311 inş ya zaten geçecegini bilmek bana dayanma gücü veriryor ama işte ne zaman kim bilir :(
Sahanemm0311 Busrabera benim 2 aylıktı geçti allaha şükürler olsun benim kanıyordu artık doktor birşey olmaz kusarsa korkma yada kalasında kan goeursende korkma demişti kusmadıysa öyle birşey olması da allaha şükürler olsun ki