Htc1234 oyun halısı almak istiyorum ama kaç aylıkken başlamamız gerekir ? Sizler kaç aylıkken başladınız ?
Papatyam Htc1234 doktor iki aylıkken al dedi. 3 aylıkken aldım hala çok güzel kullanıyoruz. Su an 6 aylık kızım. Tiny love aldık.
Liyaa Htc1234 2aylıkken başladık piyanolu olanından aldım çok güzel vakit geçiriyor 😍😍bende rahatça bazen işimi yapıyorum
EceSultan 2 aylıkken koydum ama anlamadı pek şuan üç buçuk aylık çok güzel oynuyo oyun halısında benimkinin markası Tiny love memnunum canım
Liyaa Htc1234 evet cnm gitti gidiyordan 115 tl aldım daha uygunuda var ama ışıklı aldım ben bastığında piyanonun düğmelerinden ışık oluyor karanlıktada dikkatini çekiyor
EceSultan Htc1234 valla ben alalı 3 sene oluyo canım İstanbul’da anne bebek fuarından o zaman 100 liraya almıştım şimdi fiyatı çok farklıdır tabi
tutu11 Htc1234 kizim premature düzeltilmiş 3 aylik. Daha yeni aldim ama keske daha once alsaymisim. Playgro projeksiyonlu aldik. Gayet guzel
Azraninnnannnesi Htc1234 2 aylıkken aldm o zaman sadece rastgele oynuyordu ama yine de dikkatini çekiyordu şimdi 3 aylık cok daha uzun duruyor ve oynuyor Benim içinde fırsat doğuyor ev işleri için 🤣
Htc1234 EceSultan 140 ve 200 tl ye gördüm canım hangisini alsam kararsız kaldım ikiside piyanolu ama oyuncakları nasıl bilmiyorum