Eserkaracan Oğlum 4 ay 20 günlük kafasının düzlüğü bugün daha çok dikkatimi çekti . Kafasının arka tarafı düz yani çıkıntı var fakat o kadar yok tepeden bakıldığında arka tarafı dümdüzmuş gibi görünüyor bu durumu yaşayan ve bebeği düzelen var mı acaba ?
Samya Eserkaracan sürekli olarak bi sağa bi sola yatırın. Yan yatırma yastığı kullandım belin ilk 3 Ay filan sanırsam düz kafa yastığı diye de bi şey var ama 4 aylık çocuk kendisi döndürür kafasını yastık işe yarar mı bilmem. Olmazsa o uyuyunca siz döndürün bi uykusunda sağa bi uykusunda sola yatsın. Normal yastıkla destek yapın dönemesin aklıma bu geldi canım üste kalsın belli başka yazan çıkar
Momandbaby Eserkaracan bende bayadir ugrasiorm sag sol yatiriorm ilk zaman duz yatiodu farkettim duzeltmeue calistm duz kafa yastigi aldim ama duzelmedi 9 ayligiz bingildak acik oldugu surece duzelir diyorlar insallah duzelir hala sag sol yatiriom saci kapatior ama tepeden bakinca anlasilio 😞
Misskokulum Eserkaracan benim oğlumun da o aylarda dümdüz du sağlı sollu yatırarak düzelttik biraz siz de sürekli arkasını destekleyip farklı yönlere yatırın gun içinde yüz üstü yatsın bol bol bigildagi kapanana kadar zamanınİz var düzeliyor zamanla😊
Meryem1996 Eserkaracan bndede âyni problem var yatis seklini degistirin diyp ypktprlar ama kizim cok seviyo sirt ustu yatmayi ,🤦
Eserkaracan Meryem1996 benim oğlana çok seviyor sırt üstü yatmayı duzeltsem yine dönüyor ne yapcam bilemedim
Eserkaracan Samya teşekkür ederim ama bu yastık ne kadar işe yarar onu bilmiyorum kask diye birşey varmış hangisi iyi olur acaba bilemedim
Samya Eserkaracan kaskı da ben pek bilmiyorum 🤷♂️ yani duydum ama o sanırsam daha ileri düzeyde şekil bozukluğu olanlar için
Misskokulum Eserkaracan ne demek duzelir insallah kafaya takma ben cok taktim boşuna yanı zamanla kafasi şekil alıyor zaten