Merrose33 Weelcare kullanan arkadaşlar bebeklerinizde doz olarak hangisini kullanıyorsunuz 1puff=600ıu olanını aldım bebeğim 2aylık
Mervan Merrose33 bende merak ediyorum devit3 kulanıyorum mühendisin oğlu sayfasında içind e ayçiçek yağı olduğunu öğrendim dünden beri vermiyorum nasıl kulaniyosunuz bunu bebeğim 4 buçuk aylık yardımcı olun herkes bunu öneriyor
Merrose33 Ogulveannesi sanırım ilk kez kullanacağım için bir bilgim yoktu iyiki sormuşum teşekkür ederim
Merrose33 Mervan fıs fıslı şekilde ve damla halinde var ben fıs lı olanı aldım katkısız olduğunu öğrendiğim için buna başlıyorum
TiryakiAnne Mervan ayçiçek yağı yemeklerde de kullanıyoruz ne zararı varmış ki? Üstelik mama incelemesi yaparlen ayçiçek yağına tam puan veriyor garip geldi açıkçası
ilknurcelik Mervan içinde ayçiçeği yağı olsa ne olacak ki? Mamaların hepsinde ayçiçeği yağı var. Tamam bebeklerimizi hepimiz çok düşünüyoruz da bu işin iyice cıvkı çıktı
TiryakiAnne [bilinmeyen] D vitamini yağda çözülen bir vitamin mutlaka yağ var her damlada kimisi zeytinyağı kimisi ayçiçek kimisi palm Vs. Bence ayçiçek yağı masum bile kalır diğerlerinin yanında
TiryakiAnne [bilinmeyen] zeytin yağının yanında masum kalır demedim tabiki o kadarda değil lafı ordan anlamayalım lütfen bu kadar önyargıya gerek yok, palm yağı Hindistancevizi yağı kullanılıyor mesela damlalarda bunların yanında tabiki masum kalır ayçiçek yağı
TiryakiAnne [bilinmeyen] savunmuyorum benim dikkatimi çeken şu mühendisin oğlu sayfasında bu damlada ayçiçek yağı var diye kullanmadığını belirtmiş, mamaların çoğunda ayçiçek yağı var ve mühendisin oğlu sayfası o mamaları yıldızlar listesine eklerken neden bu vitamindeki ayçiçek yağına dikkat çekiyor? Ayrıca ek gıdaya başlayan bebeklere ayçiçek yağıyla yaptığınız çorbalardan vermiyor musunuz? Bence ayçiçek yağının o denli zararlı olduğunu düşünmüyorum sadece iyisini doğalını bulmak gerektiğinin taraftarıyım damlada da buna bakılmalı bence, ayrıca bebeğe ayçiçek yağı yedirin demiyorum sonuçta damla bu 1 damla veriliyor yani,ama herkesin kendi tercihi. Bende welcare 400 kullandım içeriği zeytinyağlı ama ayçiçek yağlı bir vitamin tercih etseydim o sayfada karalama yapıldı diye bırakmazdım
TiryakiAnne [bilinmeyen] ayrıca burda parabene dikkat çekmemiş deseydi ki içinde şu katkı maddesi var tabiki savunmam ama ayçiçek yağı diyor