0641 1yaşında kızım var asla ağzına peynir değmiyor 7 aylıkken yiyordu ondan sonda hiç tek yemiyor anca yumurta omlet yaparsam önerin var mı anneler ne yapabilirim :(
aysenuraktas 0641 benimkide aynı 2 yaşına geldi hala yemiyor tost yapıyorum kasar peynir ile öyle yiyor gözlemenin içinde yiyor beyaz peyniride
Prensinannesii06 0641 aynı benim oğlumda 8. Ayına kadar haşlanmış yumurta yediremedim omlete bayılırdı peyniri de aynı şekilde 8. Ayından beri peyniri de yemiyor ve peynir verdi mi diğer kahvaltılıklsrı da itiyor
Deletedmom381 0641 benim kızım da 1 yaşına kadar kase kase yoğurt yiyordu sonra bıçak gibi kesildi asla yemiyor . 😬 sıkılıyorlar sanırım üzerinde durmamak lazım
0641 aysenuraktas bizimki önce yiyordu kaşar peyniri elinde yerdi kendisi mesala beyaz peynir aynı şekilde kendim lor yaparım onun yerdi ama şimdi neoldu anlamadım ben ya :(Her gün düşüyorum sabah ne yapsam yese diye :(
0641 Prensinannesii06 bizimkinde öyle ya şimdi omlet içinde yiyor patates omlet yapıyorum bide pankek içinde yiyor
Tugbabu59 Oglum 2 hafta öncesine kadar peynir yumurta yerdi agzı acık beklerdi şimdi herseyi geri v Ckartıyor diş Ckartıyor ona yoruyorum yoksa bu beni yıpratmaya basladı belki bir yasna girmiş bebeklerde bu bir süreçtir
0641 Tugbabu59 bizimki kahvaltıda öyle sadece yemekleri yiyor cok şükür meyveleri de ama peynirle başımız dertte :(
elmaliturta 0641 hazır yediriyor iseniz. Muratbey az tuzlu burgu peynir deneyin kızım da bir ara peyniri bırakmıştı o çeşiti yiyordu. Sonra düzeldi dönemsel olabiliyor yoğurt yiyorsa alır kalsiyumu zaten
Yasedem 0641 tüm yorumlar aynı benim kızımda 2 yaşında bir tek kaşarı tostta yer diper türlü tam karılmazsa yiyecekte peynir anlıyor yemiyornolsun süt yoğurt yumurta kefir içiyor onlar yeter arada tost yapıyorum yada omletle yiyor o kadardanolsun
Elifum 0641 benim kızım 3 yaşında hala yemiyor Poğaca yapıyorum içinden özellikle seçip çıkarıyor 🤷♀️ ama bazende versen yok demiyor 3 4 çatal yiyor başka kaynaklardan protein kalsiyum besinini alıyorsa sıkıntı yapmayın bence ara ara teklik edin yerse yer