Arkadaşlar Merhaba;
Elimde Baby Enzo Gold Elite Travel Sistem Bebek Arabası var.İhtiyaçtan dolayı satmak zorundayım.Aklıma burası geldi ve gerçekten ihtiyacı olan birine satmak istiyorum.İnternetten bu şekilde yazıp Bebek arabasının modeline bakabilirsiniz.Ben size burdan detay vereyim.İsterseniz iletişime geçip konuşuruz.İstanbul Maltepe de yaşıyorum.
Renk:Bordo
Travel sistem
Katlanır
Fren sistemi var
Ayarlanabilir sırt ayak ve tutma yerleri var.
Oto koltuğu mevcut ve oto koltuğunuda puset gibi takıp kullanabiliyorsunuz
Her ikisinde de emniyet kemeri mevcut ayarlanabilir
Ön teker ve arka teker çok kolay sabitleniyor ve dediğim gibi fren sistemi var
Her ikisinde de tente mevcut
Büyük puset gibi olanı büyüdüğünde ayak kısmından kemeri ile ayarlanabilir şekilde oturma pozisyonuna da alabilirsiniz,yada beşik tarzında kullanabilirsiniz.
İtme sapını kendinize göre ayarlayıp cırtcırtlı çantanızı takabilirsiniz çok kullanışlı oluyor sırtınızda tekrar çanta taşımanıza gerek kalmıyor
Katlanma şekli yatay şekilde oluyor.
2 sene önce aldım garanti belgesi ve kullanım kılavuzuna kadar duruyor.Ben çok titiz ve temiz bir insanım kendimi övmüyorum gerçekten güvenebilirsiniz bu konuda ve ikiside çok fazla kullanılmadı.İsterseniz iletişimde resimleri size atarım ve bakıp detaylı şekilde inceleyebilirsiniz.İhtiyacım olmasa asla satmazdım,çok severek aldık eşimle.Alıcıya hayırlı olsun.Gerçekten bu fiyata almak isteyenler iletişime geçsin rica ediyorum.İnternettende göreceksiniz arabanın fiyatını zaten.
Satış fiyatı 550 tl.Pazarlık payı yoktur.Ürünüme ve temizliğine güvendiğim için netim.Alıcıya şimdiden hayırlı olsun diyelim.İnşallah duasını alırım bol bol :)