Glsum_ats05 Hanımlar bebeğim 35 haftalık erken doğum oldu çok fazla uyuyor çok az emiyor aranızda böyle olan varmı neler yapmalıyım bilgisi olan varmı yardımcı olursanız çok sevinirim.😑
nzlkc Glsum_ats05 benim bebeğimde 34 haftalık doğdu kuvözden geldikten sonra bir süre uyandırmakta çok zorluk çektim. Altını açıp ıslak mendil sürttüğümde kalkıyordu. Bide ben sağıp şırınga yardımıyla veriyordum kaldıramayınca. Hemşireler göstermişti.
Mirosum Glsum_ats05 her emzirmeden önce altını al uyandır mutlaka tam uyanık olsun emdiğinden emin ol eğer çok emmezse sağıp ver sütünü daha çok küçük doyduğunu bilmez uyur sen uyandır hep onu emme sıklığı 2 saati geçmesin 😊
Dilekcc Merhaba tüm yenidoğanlar çok uyur az emer emzirirken ayağıınnı altından boynundan gıdıklayın uyandırın
Glsum_ats05 Dilekcc Tüm çabalarına rağmen çok zor uyaniyor kendi keyfine bıraksam 2 saat emmek istemicek
Glsum_ats05 nzlkc Galiba tüm yenidoğan bebekler çok fazla uyuyor ama aynı zamanda beslenmesinin arası çok açılınca inşa tedirgin oluyor