DidemD Anneler selam bebeklerinizin camasirlarini hangi deterjanla yikiyorsunuz toz onerebileceginiz marka varmi
Prenses-annesi DidemD dalin sabun tozu yumuşatıcı kullanmaya gerek bile kalmıyor yumuşacık çamaşırlar ve çok güzel kokuyor
Alinadefne Bn kendım zeytınyaglı sabunu rende yapıp bıdonun içine sıvı hale gelıyo ıkı gunde onunla yıkıyorum hem yumuş yumuş hemde organık
DidemD Alinadefne makineye zarar vermiyormu canim ya ben onu duydumda cesaret edemedim beyaz sabun faln rendeleyip koyan var ama blmiyorum nasl olur 🤔
Birkoalaanasi Duru granül ile yıkıyorum, dalin bahar ninnisi yumuşatıcı kullanıyorum ama son zamanlarda bana çok ağır gelmeye başladı hep aynı ölçeği kullanıyordum bana çok hafif ve kalıcı bebek yumuşatıcı öneri olan varmıdır🌸
Alinadefne DidemD dalan rox denemiştım oglumdayken makınemı aglattı yok yıllardrır kullanırım dırek atmıyosun ki rendelıyosun yarım kalıp sabunu 5 lık şişeye koyup suyunuda sabah aksam calkala sıvı detarjan gıbı oluyo vlla bn kendıminkini bıle yıkıyom. Zarar vermıyor kesınlıkle