Ecemert34 Eternity doğru soluyosun kocam çok pinti. Mama almiyo. Kisiyoruz mamadan. Kendime elbise alıyorum o kistiklarimla. Bende böle anneyim. Sen 170 e devam bebisim
Eternity Ecemert34 🤦🏻♀️ Bir daha oku yazdığımı. Anlamadıysan tekrar tekrar oku. Sorun olmaz demeye getiriyorum, yetmiyorsa verebilirsin demeye getiriyorum. Laz damarınız mı tuttu? Bu kadar çabuk tutuyorsa insanlara fikir sormayın. İyi akşamlar!
Yigitensarinannesii Ecemert34 bende 2 saatte 1 90 veriyorum 2.5 aylık benmkindede yetmiyor 2 saatte bazen 120 yediği oluyor ada ara da
1prensannesi_ Ecemert34 benim bebeğim 4 ay 20 günlük bende 120 gram veriyorum hemde saat başı aglayinca mecbur kalıyorum
Ecemert34 Eternity laz damarim tuttu he canım. Yorum yapmak zorunda dgilsin. Kendi yazdığını kendin oku ilk önce. Niye mamadan kisayim. Türkçeyi öğrende gel. Fazla bilmişlik yapma. !!! İyi aksamlar
Demlidem Cemre20 inanın bende aynısını düşündüm ☺️ kuzum yemiyor 🤷♀️demekki mideler o kadar kabul ediyor kilo alımları da iyiyse sorun yoktur
Nefest Ecemert34 aynı durum bizdede, bende 2 saatte 1 90 verıyorum. 120yi yemıyo yesede 3 saat bekleyemıyo😅